TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Jukurit solmi jatkosopimuksia

MESTIS / Uutinen
Jani Savolainen (kuvassa) ja Juha-Petteri Purolinna sopivat kaksivuotisista jatkopahveista Jukureiden kanssa.
Kuva © Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/
Jukureiden rakennustyö tulevaisuutta silmällä pitäen on hyvässä vauhdissa. Joukkue tiedotti solmineensa 11 jo aiemmin julkistetun sopimuksen lisäksi kaksi uutta jatkokontrahtia.

Jukurit on solminut jatkosopimukset puolustaja Juha-Petteri Purolinnan ja hyökkääjä Jani Savolaisen kanssa. 24-vuotaiden pelimiesten jatkopahvit kattavat kaksi seuraavaa kautta. 

Puolustaja Purolinna on kuluvalla kaudella merkkauttanut tehot 6+11 46 pelaamassaan ottelussa. Teholukema on komea, +17.

– Purolinna on tehnyt viime keväästä asti hyvin hommia ja harjoitellut laadukkaasti. Hän on ollut aina aktiivinen hyökkäysten tukija, mutta tällä kaudella mies on saanut jämäkkyyttä myös puolustuspelaamiseen, sanoo Jukureiden pelaajakoordinaattori Tommi Kerttula.

Oikean laitahyökkääjän tontilla pelaava Savolainen on viimeistelly kuluvalla kaudella seitsemän täysosumaa ja syöttänyt 12. Savolaisen teholukema on 13 pykälää plussan puolella. Pelaajakoordinaattori Kerttula ei sanojaan säästele kehuessaan Savolaista.

– Savolainen on tämän sarjan paras kahden suunnan hyökkääjä ja muutenkin monipuolinen kaveri. 

Jukureilla on Purolinnan ja Savolaisen sopimusten myötä kasassa yhden maalivahdin, viiden puolustajan ja seitsemän hyökkääjän kanssa solmitut sopimukset.

» Lähetä palautetta toimitukselle