ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Jukurit kaappasi huippusentterin

MESTIS / Uutinen
Mestiksen sentterieliittiin lukeutuva Toni Jalo vaihtaa Sportin Jukureihin.
Kuva © Timo Savela
Uutena pelaajana Jukureihin siirtyy päättyneellä kaudella Sportin riveissä herrasmiespelaajan ja syöttöpörssin voittajan palkinnot haalinut Toni Jalo. Kesken viime kauden Mikkeliin saapunut Patrik Lostedt jatkaa seurassa myös tulevalla kaudella.

Vaasan Sportin ykkössentterin viittaa viime kaudella kantanut Toni Jalo, 23, siirtyy hallitsevan Mestis-mestari Jukurien riveihin. Jalo nakutti runkosarjassa 38 pelaamassaan ottelussa tehot 7+34. TPS:sta kiekko-oppinsa ammentanut Jalo on ennakkokaavailuissa myös Jukurien johtava keskushyökkääjä.

– Hän on taitonsa ja monipuolisuutensa tässä sarjassa näyttänyt. Saatiin fiksu kaveri ja hyvä pelaaja Mikkeliin, Jukurien pelaajakoordinaattori Tommi Kerttula kehui seuran tiedotteessa.

Ennen Sportissa vietettyä kautta Jalo kiekkoili Mestiksessä TUTOn paidassa lähes kolme kautta. SM-liigassa keskushyökkääjä on pelannut 27 ottelua tehoin 1+1.

Seura julkisti myös toisen sopimuksen, kun se ilmoitti tehneensä jatkopaperin 32-vuotiaan Patrik Lostedtin kanssa. Yli 200 liigaottelun voimahyökkääjä aloittaa pelit siviilikiireidensä vuoksi tosin vasta lokakuussa.

– Tässä piti ottaa huomioon myös urheilun ulkopuolisia asioita. Hänen kokemustaan tarvitaan etupäässä kauden tiukimmilla vaiheilla, Kerttula kommentoi.

Jukureilla on tällä hetkellä sopimukset maalivahdin, seitsemän puolustajan ja 12 hyökkääjän kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle