Jukurit julkaisi joukkueensa rungon

MESTIS / Uutinen
Timo Hiltusen ura jatkuu Jukureiden riveissä.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Mikkelin Jukurit on hankkinut riveihinsä Riku Pitkäsen, Santeri Lukan, Timo Hiltusen ja Samuli Piipposen. Lisäksi edelliskauden joukkueesta kahdeksan pelaajaa kirjoitti nimensä jatkosopimukseen.

Viime kaudella hopeasijalle Mestiksessä jäänyt Jukurit julkisti tulevan kauden joukkueensa rungon, joka käsittää sekä uusia tulokkaita, jatkajia ja myös yhden uusvanhan pelaajan.

Hyökkäyspäätään mikkeliläisjoukkue vahvisti JYP-Akatemian edelliskauden parhaalla pistemiehellä, Riku Pitkäsellä sekä Mestiksen vuoden tulokkaaksi valitulla Timo Hiltusella, joka siirtyy päämajakaupunkiin Kajaanin Hokista.

Puolustukseen liittyvät uusina kasvoina SaPKon riveissä 3+19-tehoin edelliskaudella luutinut Santeri Lukka sekä jo kahdelta edelliskaudelta Jukureille tuttu Samuli Piipponen, joka on tulevalla kaudella Jukureiden oma sopimuspelaaja.

− Jukurit jatkaa valitsemallaan linjalla. Kaikki sopimuksen tehneet pelaajat ovat osoittaneet intohimoa kehittymiselle ja heillä on kova vimma mennä urallaan eteenpäin, kommentoi Jukureiden urheilujohtaja Tommi Kerttula.

Uusien nimien lisäksi Jukurit ilmoitti tehneensä jatkosopimukset puolustajista Juuso Akkasen, Ilkka Vaarasuon, Roy Pihlströmin sekä Jani Forsströmin kanssa. Hyökkäyksessä jatkavat Oula Palve, Joonas Kalliola, Niko Laakkonen ja Juuso Sipola.

− Olen tyytyväinen solmittuihin sopimuksiin ja pelaajiin, jotka saimme Jukureihin. Haemme monipuolisuutta sekä hyökkäykseen että puolustukseen. Pelaajia on vielä tulossa jokaiselle pelipaikalle ja se takaa hyvän kilpailutilanteen, kertoi päävalmentaja Antti Pennanen.

Jukureilla on tällä hetkellä kasassa yhteensä 20 pelaajasopimusta.

» Lähetä palautetta toimitukselle