TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Jukuripakka uusiin puihin

MESTIS / Uutinen
Mikkelin Jukureiden runko on jouduttu laittamaan aivan uuteen kuosiin usean runkopelaajan jälleen jätettyä joukkueen. Tästä huolimatta Jukureissa riittää vetoa ja päivän Länsi-Savo tietää kertoa, että Mikkeliin ollaan saatu houkuteltua muutama liiganimikin.

Jukureissa ovet ovat käyneet tiuhaan tahtiin molempiin suuntiin kevään aikana ja nyt joukkue julkisti tukun uusia sopimuksia. Mielenkiintoisimpina niminä mainittakoon JYPistä Mikkeliin saapuva sentteri Juha-Pekka Hytönen, forssalaislähtöinen puolustaja Matti Kuusisto sekä viime kaudella Kiekko-Vantaan ryhmässä lainassa Ilveksestä ollut Riku Rahikainen.

Jukureihin paluun Tanskasta Herningin joukkueesta tekee Pasi Järvinen, joka oli mestarijoukkueen ryhmässä toissakaudella ja paukutti tauluun puolustajalle varsin komeat 10+18 lukemat. Järvinen sai vielä kruunun kaudelleen, kun hänet valittiin Mestiksen all-star joukkueeseen ja lähtö Tanskaan tuli ainakin suurelle yleisölle pienenä yllätyksenä. Puolustusta vahvistamaan saapuu myös Ilkka Kallioinen Diskoksen riveistä.

Myös maalivahtiosasto vahvistuu, kun Ville Vähäsalo tulee korvaamaan lähtökuopissa olevan Jussi Reiskasen. Myös junnuvahti Tapio Tarkiainen täydentää ryhmää, mutta pelaa tulevan kauden mitä suurimmalla todennäköisyydellä pääasiassa A-junioreiden matkassa.

Jukureiden sopimustilanne näyttää tällä hetkellä valoisalta, kun joukkueessa on 24 pelaajaa sopimuksen alla. Ringissä on myös muutamia junioreita, jotka hakevat paikkaa ensi kauden joukkueesta.

Maalivahdit:

Ville Vähäsalo

Tommi Nikkilä

Tapio Tarkiainen

Puolustajat:

Pasi Järvinen

Tommi Kovanen

Matti Kuusisto

Ilkka Kallioinen

Ville Hyrkäs

Esa Hämäläinen

Jarkko Avikainen

Kari Riepponen

Tommi Kekäläinen

Hyökkääjät:

Juha-Pekka Hytönen

Antti Laakso

Mikko Hakkarainen

Timo Korhonen

Niko Kantelinen

Marko Tauriainen

Tuomo Jormakka

Riku Rahikainen

Perttu Ahvenainen

Iivo Hokkanen

Teemu Komulainen

Olli-Pekka Siiskonen

» Lähetä palautetta toimitukselle