TAP - LUK
TOR - WSH 2.30
MTL - ARI 2.30
COL - MIN 4.30
VGK - NSH 5.00
ANA - STL 5.00
VAN - CAR 5.30

Jukureille runsaasti kokemusta takalinjoille - Hannu Pikkarainen siirtyy Mikkeliin

LIIGA / Uutinen
Pikkarainen pelasi viimeksi Liigaa HIFK:ssa.
Kuva © Riku Laukkanen - www.facebook.com/R1kuExposures
Mikkelin Jukurit on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen urallaan yli 350 Liiga-ottelua pelanneen puolustaja Hannu Pikkaraisen kanssa.

Hannu Pikkarainen on pelasi kaksi edelliskautta Saksan DEL-liigassa. Viime kaudella 33-vuotias puolustaja edusti Iserlohn Roostersia, jossa hän tehtaili 41 ottelussa tehot 2+16.

Puolustajalla on kaikkiaan 352 ottelun Liiga-kokemus TPS:n sekä kasvattajaseuransa HIFK:n paidasta. Pikkarainen on kiekkoillut urallaan myös SHL:ssä, KHL:ssä ja AHL:ssä.

− Minä itse otin yhteyttä Jukureihin. Tunnen Niemisen Villen tuttavien kautta ja pelattiinkin samaan aikaan. Tuli sellainen fiilis, että mitä siinä häviää vaikka laittaa viestiä ja laitoin sitten viestin, että olisiko tarvetta tämän tyyliselle pelaajalle, Pikkarainen kertoi Jukureiden Facebookissa.

− Villeltä tuli sitten vastaus, että pitää keskustella hetki Riston [päävalmentaja Dufva] ja muiden kanssa. Sitten tuli viesti, että keskustele Riston kanssa ja käytiin hänen kanssaan pitkä keskustelu puhelimessa. Tämä asia eteni sitten nopeasti parissa päivässä.

Urallaan Liigassa pronssia ja SHL:ssä hopeaa saavuttanut Pikkarainen on jukuriluotsi Dufvalle entuudestaan tuttu pelaaja maajoukkueympyröistä. Dufvan mukaan puolustaja tuo erityisosaamista ja kokemusta mikkeliläisryhmään.

− Meillä on yhteinen historia 15 vuoden takaa nuorten maajoukkueesta. Oltiin silloin turnausmatkalla Ruotsissa ja jo silloin näin sen potentiaalin, mikä hänessä on. Mielenkiinnolla olen seurannut hänen uraansa, Dufva kommentoi uutta hankintaa.

− Hänellä on sellaista erityisosaamista, jota me tarvitaan. Meiltä aika paljon poistui kiekollista osaamista joukkueesta puolustuspäästä ja Hannu on sen alan erikoismies.

» Lähetä palautetta toimitukselle