TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Jukureille puolustajavahvistus Tapparasta - mitaliputkessa oleva Salonen Mikkeliin

LIIGA / Uutinen
Salonen kiekkoilee seuraavat kaudet Jukureissa.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
Tapparassa viime kaudet kiekkoillut puolustaja Aleksi Salonen siirtyy Jukureiden riveihin kaksivuotisella sopimuksella.

Aleksi Salonen edusti viimeiset kaksi ja puoli kautta Tapparaa, johon siirtyi JYPistä keväällä 2016. 25-vuotias puolustaja saavutti tamperelaisjoukkueessa tämän kevään hopeamitalin lisäksi kaksi Suomen mestaruutta. Hänen mitaliputkensa on kaikkiaan neljän kauden mittainen, sillä ennen Tappara-vuosiaan hän voitti JYPissä pronssia kaudella 2014-15.

Päättyneellä kaudella oikealta laukova puolustaja iski 60 ottelussa tehot 5+9. Pudotuspeleissä hän viimeisteli kaksi täysosumaa 16 kamppailussa.

− Hienoa, että saatiin Aleksi mukaan Jukureihin. Aleksi tuo mukanaan meille kokemusta voittamisesta ja myös kiekollista osaamista, mikä tulee näkymään erityisesti ylivoimapelissä. Aleksin tulon myötä meidän pakkikalusto on valmis, kertoi Jukureiden urheilutoimenjohtaja Mikko Hakkarainen.

Muuramelaislähtöinen Salonen on pelannut urallaan kaikkiaan 269 Liigan runkosarja ja -pudotuspeliottelua. Hänellä on myös 139 ottelun kokemus Mestiksestä JYP-Akatemian riveistä. Juniorivuosinaan hän oli voittamassa JYPin A-nuorissa Suomen mestaruutta keväällä 2011.

− On hienoa saada kutsua itseäni heimolaiseksi ensi kaudella. Mielestäni joukkue on täynnä menestyksen nälkäisiä ja urallaan eteenpäin haluavia pelaajia. Tämän vuoksi koin itselleni parhaaksi paikaksi Mikkelin ja Jukurit. Ensi kaudella itselläni on vain yksi tavoite ja se on auttaa viemään Jukurit ensimmäistä kertaa Liigassa playoffeihin, Salonen totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle