Jukureille nuori puolustaja Joensuusta - Ville Räsänen siirtyy Mikkeliin

LIIGA / Uutinen
Räsänen debytoi kuluvalla kaudella Mestiksessä.
Mikkelin Jukurit on tehnyt 1+1-vuotisen sopimuksen puolustaja Ville Räsäsen kanssa.

Ville Räsänen siirtyy mikkeliläisryhmään Jokipojista, jossa teki debyyttinsä miesten peleissä kuluvalla kaudella. 18-vuotias puolustaja kiekkoili Mestiksessä 21 ottelua, joissa keräsi tehot 1+5. Räsäsen kauteen mahtui myös 22 peliä joensuulaisryhmän A-nuorten Mestis-joukkueessa, jossa hän tehtaili 22 ottelussa 18 tehopistettä.

− Hienoa, että Ville valitsi meidät seurana ja Jukurit suurena heimona. Hän lähtee nyt ottamaan ensimmäisiä askeliaan ammattilaisurallaan. Kyseessä on nuori lahjakkuus, jonka nuolet osoittavat samaan suuntaan kuin Jukureilla, kuvaili Jukureiden päävalmentaja Risto Dufva.

Räsänen valittiin myös Suomen alle 20-vuotiaiden maajoukkueryhmään huhtikuun alussa pelattavaan Slovakian turnaukseen. Nuorukainen liittyy Jukureiden vahvuuteen 18. huhtikuuta, jolloin mikkeliläisryhmä aloittaa joukkueharjoituksensa.

− Todella hyvillä fiiliksillä tulen Jukureihin ja Mikkeliin. Tavoite ja tarkoitus on ottaa paikka pelaavassa kokoonpanossa ensi kaudella. Tuon viikinkiheimoon kiekollisen puolustajan osaamista, Räsänen kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle