Jukureille jatkosopimuksia ja uusia pelaajia

MESTIS / Uutinen
Mikkelin Jukurit julkisti tukun pelaajasopimuksia. Viime kauden joukkueesta yhdeksän pelaajaa jatkaa Mikkelissä. Uusia viikinkipaitaan pukeutuvia pelaajia ovat Joni Myllykoski, Olli-Pekka Komulainen ja Kalle Mäkinen.

Mestiksen hopeajoukkue Jukurit julkaisi ensi kauden runkonsa. Mikkeliläisillä on nyt koossa kaksitoista pelaajasopimusta.

Kari Makkosen luotsaamaan joukkueeseen liittyvät uusina pelaajina Hokissa mestaruuden voittanut maalivahti Joni Myllykoski, SaPKossa viime kauden kiekkoillut kuopiolaispuolustaja Olli-Pekka Komulainen ja JYP-lähtöinen hyökkääjä Kalle Mäkinen.

Myös liuta vanhoja jukuripelaajia on tehnyt jatkopahvin. Mikkeliläispuolustuksessa luutivat ensi kaudellakin Eero Hyvärinen, Esa Hämäläinen ja Ilkka Kallioinen. Hyökkäyksessä jatkavat aikaisemmin julkaistun Petri Lehtosen lisäksi Turo Asplund, Janne Jaakkola, Tuomo Jormakka, Anssi Laitinen ja Timo Kuuluvainen.

Sopimuspelaajien lisäksi Taneli Hiltunen, Jesse Kiukas ja Tuomas Pylkkänen ovat mukana Jukureiden harjoitteluryhmässä kesän ajan.

» Lähetä palautetta toimitukselle