BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Jukureiden ensi kauden joukkue muotoutumassa

MESTIS / Uutinen
Mestiksen hopeajoukkue Jukurit julkaisi tukun uusia sopimuksia. Viime kauden joukkueesta jatkavat muun muassa keskushyökkääjät Tero Koponen ja Mikko Hakkarainen. Uusina pelaajina Jukureihin liittyvät Bluesin Joni Tuominen ja Ahmojen Kai Tillanen.

Mikkelin Jukureiden joukkue ensi kautta varten on lähes valmis. Vappupäivänä julkistettujen pelaajien myötä seuralla on 23 pelaajasopimusta.

Jukureiden maalivahtiosastosta vastaavat ensi kaudella Mikko Strömberg ja Hyvinkään Ahmoista siirtyvä Kai Tillanen. Kolmas vahti on A-nuorissa pelannut Pekka Lahikainen. Viime kauden maalivahdeista Mikael Vuorio ei jatka joukkueessa.

Mikkeliläispuolustus kokee muutoksia. Jo aiemmin julkistettujen jatkajien lisäksi Esa Saksinen ja Kari Riepponen jatkavat joukkueessa. Uutena pelaajana Jukureihin liittyy Espoon Bluesista Joni Tuominen. 21-vuotiasta puolustajaa kaavaillaan kiekolliseen rooliin. Ville Hyrkäs, Ilkka Vaarasuo, Matti Kuusisto ja Teppo Tuomanen eivät jatka Jukureissa. Puolustusta täydentää myös A-nuorista nostettu Jarkko Pöntinen.

Jukureiden hyökkäyksessä muutoksia tapahtuu verrattain vähän. Keskushyökkääjistä joukkueessa jatkavat Mikko Hakkarainen, Miro Laitinen ja Tero Koponen. Jatkosopimukset ovat tehneet myös Olli Sipiläinen ja Samuli Piiroinen. Aikaisempien jatkosopimuspelaajien lisäksi A-nuorista edustusjoukkueen rinkiin nousevat Henri Hokkanen ja Jesse Kiukas.

Viime kauden pelaajistosta Petri Lehtosen lisäksi poislähtijöihin lukeutuvat Aku Joki-Erkkilä, Teemu Siren, Tero Tourunen ja Perttu Ahvenainen.

Lähde: Länsi-Savo

» Lähetä palautetta toimitukselle