Jukka Voutilainen vahvistamaan HPK:ta

LIIGA / Uutinen
Jokereiden 22-vuotias keskushyökkääjä Jukka Voutilainen jatkaa liigauraansa Hämeenlinnan Pallokerhossa.

Kuopiolaislähtöinen Jukka Voutilainen pelasi tällä kaudella Raimo Summasen valmentamassa jokerijoukkueessa ensimmäisen täyden SM-liigakautensa ja voitti samalla tulokkaiden pistepörssin. Paha käsivamma piti Voutilaisen sivussa koko kauden 2000–2001 sekä suurimman osan toissa kaudesta.

Menneenä talvena nuori sentteri nousi kuitenkin vauhdilla luottomieheksi jokerijoukkueessa. Jo toissa kauden pudotuspeleissä Voutilainen yllätti täysin puskista ja oli mestariryhmässä tärkeässä roolissa. HPK:ssa vastuuta on luvassa varmasti paljon ja Voutilainen pääsee testaamaan lahjakkuutensa rajoja.

Melko pienikokoinen Voutilainen näytti Jokereissa olevansa erittäin älykäs ja vääntövoimainen pelaaja. Hämeenlinnalaisille hänestä on varmasti paljon iloa ja varsin monikäyttöisenä pelaajana Voutilaista voidaan peluuttaa eri rooleissa ja pelipaikoilla.

KalPan A-junioreista Jokereihin aikoinaan siirtynyt Voutilainen täydentää samalla myös Pallokerhon kuopiolaisvahvuutta, johon kuuluvat Janne Laakkonen ja Tuomas Immonen.

» Lähetä palautetta toimitukselle