IFK - LUK
HPK - SAI
ILV - KÄR
ÄSS - JUK
OTT - COL 2.00
PHI - BOS 2.30
CGY - BUF 4.30
VAN - EDM 5.00
ARI - SJS 5.00

Jukka Koivu Tepsin ruoriin

LIIGA / Uutinen
SM-liigassa kahdeksanneksi jäänyt Turun Palloseura nimesi ensi kauden vastuuvalmentajakseen odotetusti Jukka Koivun. Samalla Palloseura ilmoitti muutamia uusia pelaajasopimuksia.

Jukka Koivu on toiminut kuluneen kauden Palloseuran organisaatiossa junioreiden valmennuspäällikkönä. Koivu on tullut myös tunnetuksi 18-vuotiaiden Pikkuleijonien valmentajana sekä TPS:n valmennuspäällikkönä. Koivu tunnetaan myös Vladimir Jursinovin aisaparina ja Koivun veljesten isänä.

Apuvalmentajana jatkaa Seppo Suoraniemi.

Pelaajarintamalla Tepsiin liittyvät SaiPassa kuluneen kauden pelannut Antti Hulkkonen ja TuTon Tuukka Pulliainen.
 
Puolustaja Antti Hulkkonen on vuonna 1977 syntynyt Jokerien kasvatti, joka viimeisteli tällä kaudella SaiPassa hurjat tehot 14+12=26 55 runkosarjan ottelussa. Hulkkonen vieraili myös maajoukkueessa.

Laitahyökkääjä Tuukka Pulliainen on vuonna 1984 syntynyt TuTon kasvatti, joka on pelannut koko uransa TuTon organisaatiossa. Pulliainen tuli tunnetuksi kun hänestä tuli viime kesän LA Kingsin kahdeksannen kierroksen NHL-varaus. Pulliainen kuului kuluneella kaudella myös nuorten maajoukkueen luottopelaajiin.

TPS ilmoitti solmineensa myös jatkosopimukset Markku Paukkusen, Matias Metsärannan ja Matti Ahon kanssa. TPS ilmoitti myös hakevansa vielä joukkueeseen kahta pakkia ja kahta hyökkääjää.

Lisäksi Jatkoajan saamien tietojen mukaan Tepsin ensi kauden joukkueeseen kuuluu pronssipeliin valmistautuva Jokerien Antti Aalto.

» Lähetä palautetta toimitukselle