Jukka Hentunen sivuun

MAAJOUKKUE / Uutinen
Sveitsiläisseura Fribourgia edustava Jukka Hentunen jää sivuun tänään torstaina alkavasta Euro Hockey Touriin kuuluvasta Sweden Hockey Games turnauksesta. Suomi aloittaa turnauksen kotonaan kun se kohtaa illalla Tsekin kotihallissaan Helsingin Areenassa.

Perhesyistä sivuun jäävän Hentusen korvaa kärppähyökkääjä Jussi Jokinen. Jokinen tosin liittyi joukkueen vahvuuteen jo keskiviikkona, kun hänet otettiin mukaan ryhmään ikäänkuin varmuuden vuoksi paikkaamaan mahdollisia loukkaantumisia.

-Tomek Valtonen sen sijaan on kunnossa, kertoi joukkueenjohtaja Timo Jutila aamutuimaan.

Jokista kaavailtiin alunperin tarvittaessa kiekon jalkaansa saaneen Valtosen tilalle, mutta elämänsä SM-liigakautta pelaavan jokerilaiturin asiat ovat siis kohdallaan ja hän osallistuu illalla alkavaan turnaukseen.

-Tsekillä on aina hyvä ja taitava joukkue. Niillä on kotikisat tulossa ja kovat näyttöhalut. Varmasti nähdään hyvää hokia illalla, summasi Jutila.

Leijonat kohtaa siis Sweden Hockey Gamesin avausottelussaan Tsekin tänään illalla Helsingin Areenassa. Otteluraportti kommentteineen ja haastatteluineen on luettavissa Jatkoajan sivuilta tuoreeltaan tänä iltana.

» Lähetä palautetta toimitukselle