Juho Jokinen siirtyy TPS:ään

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Alkukauden TuTossa pelannut Juho Jokinen siirtää varusteensa Turkuhallin pukukoppikäytävän toiseen päähän. TPS:n ja nuoren puolustajan sopimus kestää kevääseen 2008 saakka.

Aktiivisena pelaajamarkkinoilla jatkava TPS tiedotti tehneensä sopimuksen puolustaja Juho Jokisen kanssa. Sopimus kattaa kuluvan kauden lisäksi kaksi seuraavaa kautta.

Kärppä-kasvatti Jokinen, 19, on kiekkoillut alkukauden Mestiksessä TuTon riveissä. Tämän lisäksi nuorten maajoukkueen vakiokalustoon kuulunut puolustaja pelasi syyskaudella Leijonapaidassa yhdeksän ottelua muita Mestis-joukkueita vastaan. Yhteensä Mestiksen 30 ottelussa Jokinen on kerännyt tehot 2+4=6.

Jokinen oli mukana myös Suomen nuorten pronssia saavuttaneessa MM-kisamiehistössä. Hän loukkaantui turnauksessa ja on toistaiseksi sivussa polven sivusiteen repeämän vuoksi. Nuorukaisen odotetaan palaavan tositoimiin helmikuun alussa.

TPS:n päävalmentaja Hannu Jortikan mukaan sopimus syntyi turkulaisseurojen hyvässä yhteisymmärryksessä. Aiemmin tällä kaudella Jerry Ahtola ja Jarmo Jokila ovat siirtyneet Turun Palloseurasta TuTon miehistöön.

» Lähetä palautetta toimitukselle