ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Juhani Jasu palaa Raumalle

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Kajaanin Hokin Mestis-joukkueessa alkukauden pelannut Lukko-hyökkääjä Juhani Jasu, 19, palaa Raumalle. Hokin pelaavan sentterinelikon ulkopuolelle jäänyt Jasu hakee peliaikaa kettupaitojen A-nuorten SM-liigajoukkueesta.

184-senttinen ja 81-kiloinen Jasu oli Hokin kokoonpanossa kolmessa ensimmäisessä runkosarjan ottelussa. Niissä mies merkkautti tililleen kaksi syöttöpistettä ja kaksi jäähyminuuttia. Tehotilasto jäi kaksi maalia plussan puolelle.

- Jasu istui tänään (perjantaina) katsomossa ja palaa Raumalle huomenna. Olemme keskustelleet asiasta Lukon kanssa. Hän on alle 20-vuotiaiden maajoukkueringissä mukana, eikä saa meillä niin isoa roolia kuin Lukko haluaisi, Hokin valmentaja Kai Suikkanen perusteli siirtoa TuTo-ottelun jälkeen.

- Meillä on neljä parempaa sentteriä, ja parhaat pelaa. Jasu on positiivinen kaveri, joka on hyvällä yrityksellä mukana, ei siinä mitään, Suikkanen jatkoi.

Jasu valittiin torstaina alle 20-vuotiaiden maajoukkueen Mestis-kiertueen kahteen ensimmäiseen otteluun. Eurajoelta lähtöisin oleva nuorukainen pukeutuu leijonapaitaan sunnuntaina Kotkassa ja maanantaina Kouvolassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle