Juhamatti Aaltonen sai kenkää Röglestä - "Sopimus on yhä voimassa"

SHL / Uutinen
Vuoden 2007 iiläinen etsii loppukaudeksi uutta seuraa.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Järkiliitto ruotsalaisseura Röglen kanssa jatkuu enää paperilla. Aaltosen pelit Ängelholmissa on pelattu.

Toinen visiitti ruotsalaisseura Rögleen jäi koirankoppiin ajautuneelle Aaltoselle tyngäksi.

Joukkueensa toiseksi paras maalintekijä oli kauden alkupuolelta lähtien seuran valmennusjohdon hampaissa. Jo kuukausi sitten uutisoitiin Aaltosen ongelmallisesta tilanteesta seurassaan.

– Koko kausi on ollut valmennuksen suuntaan hankalaa. Ei tämä mikään yllätys ole, että nyt ollaan tässä tilanteessa, kommentoi Aaltosen agentti Juuso Pulliainen.

Ongelmallisen tilanteen tultua julkisuuteen, Aaltonen iski loppiaisena hattutempun jo ensimmäisen erän aikana. Samaisessa ottelussa Aaltonen istui kolmannessa erässä vilttiketjussa.

– Ei tässä peliesityksillä ole juurikaan päässyt tilanteeseen vaikuttamaan. Joukkueen päävalmentaja oli aikoinaan aivan erilainen pelaajatyyppi. Kemiat eivät vaan ole toimineet ollenkaan, Pulliainen kommentoi Jatkoajalle.

Kolmeenkymmeneenviiteen otteluun tehot 8 + 11 = 19 tehtailleen iiläisen sopimus on kuitenkin yhä voimassa, vaikka pelejä seurassa ei enää olekaan tiedossa.

– Sopimuksen purkaminen on vaikeampi homma. Sopimus on edelleen voimassa. Pelejä ei enää siellä ole tiedossa, se on selvä asia, Pulliainen kommentoi.

KHL:n siirtoraja umpeutui, joten tälle kaudelle Venäjällä pelaaminen ei ole enää mahdollisuus.

– Se portti meni jo, katsellaan nyt muita vaihtoehtoja, Pulliainen päätti.

» Lähetä palautetta toimitukselle