JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Juha Silvander siirtyy Jukureihin

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Oulun Kärppien riveissä SM-kultaa päättyneellä kaudella voittanut Juha Silvander siirtyy Mestiksen hopeajoukkue Mikkelin Jukureihin yksivuotisella sopimuksella. Vuonna 1982 syntynyt hyökkääjä liittyy mikkeliläisjoukkueen harjoituksiin tänään perjantaina.

Päättyneen kauden Kajaanin Hokin Mestis-joukkueessa huimilla tehoilla aloittanut Silvander jätti Kajaanin taakseen joulukuun alussa siirryttyään Kärppiin. 17 ottelun saldona oli 12 maalia ja kolme syöttöpistettä. Etenkin syyskuussa Silvander oli vireessä ja mies valittiin Jatkoajan Mestis-toimituksen valinnalla kuukauden Mestis-pelaajaksi.

SM-liigaa Silvander pelasi päättyneellä kaudella yhteensä 26 ottelun verran. 24 Kärpissä pelattua ottelua toivat miehen tilille maalin ja syötön, kahden ottelun SaiPa-lainan aikana pisteitä ei kertynyt. Pudotuspeleissä Silvander pelasi Kärppien paidassa neljä ottelua.

- Uusia haasteita odotan uralleni. Kajaanissa on vain yksi suunta ja se on Oulu. Mikkelissä on muitakin mahdollisuuksia joka puolelle, Silvander kertoo.

Silvander pitää Jukureiden menestymismahdollisuuksia hyvänä ensi kaudella. Joukkueesta on miehen mukaan tulossa kovatasoinen.

- Mikkeliin on tulossa kova joukkue ensi vuodeksi eli kilpailu pelipaikoista tulee olemaan tosi kovaa.

- Tänään menen ensimmäisiin harjoituksiin moikkaamaan uusia pelikavereita. Toivon, että pystyn kehittymään pelaajana entisestään Jukureissa, Silvander jatkaa.

Tornion IHC:n kasvatti on voittanut urallaan miesten SM-kullan lisäksi myös B-nuorten Suomen mestaruuden Oulun Kärppien paidassa. Lisäksi mies on edustanut yhden kauden ajan Espoon Bluesia A-junioreissa. Miesten tasolla Silvander on edustanut Hokkia, Kärppiä ja SaiPaa.

Mestiksessä Silvander on kiekkoillut kahden kauden aikana yhteensä 55 ottelun verran. Maaleja mies on iskenyt 18, syöttöpisteitä on kasassa 20. Jäähyminuutteja on kertynyt 40. Mestiksen pudotuspeleissä Silvanderin saldo näyttää kolmen pelatun ottelun jälkeen kahta syöttöpistettä.

» Lähetä palautetta toimitukselle