JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Juha Silvander palaa Kajaaniin

MESTIS / Uutinen
Kajaanin Hokki julkisti maanantai-iltana kolmannen pelaajasopimuksensa tulevalle Mestis-kaudelle, kun hyökkääjä Juha Silvander, 22, palaa linnapaitaan. Silvander kiekkoili Kajaanissa viimeksi syksyllä 2003. Sen jälkeen tie vei Kärppien mestarijoukkueen kautta Mikkelin Jukureihin, jossa torniolaislähtöinen kiekkoilija pelasi päättyneen kauden.

Mikkelissä 178-senttinen ja 84-kiloinen Silvander pelasi 42 runkosarja- ja kuusi pudotuspeliottelua. Runkosarjassa mies iski Jukureille 12 maalia ja antoi 11 maaliin johtanutta syöttöä. 23 tehopisteellään Silvander sijoittui mikkeliläisten sisäisessä pistepörssissä neljänneksi. Tehotilastossa Silvander pääsi kymmenen maalia plussan puolelle ja jäähyminuutteja kertyi 24.

Pudotuspeleissä Silvander teki kaksi maalia ja antoi yhtä monta maalisyöttöä. Tehotilastoon Silvander merkkautti lukeman +2.

- Meillä on tarjota tälle kylmäveriselle viimeistelijälle vastuuta ja peliaikaa, mikä puolestaan kehittää miestä eteenpäin liigaakin silmällä pitäen, Hokin manageri Olli-Pekka Hakkarainen kertoo.

Valmentaja Vladimir Kolek on tyytyväinen Silvanderin paluuseen.

haastattelu

Silvander palaa Kajaaniin hyvillä mielin
[lue lisää]

- Tarvitsemme Silvanderin tapaisen pelaajan joukkueeseemme. Hän tulee varmasti olemaan yksi johtaja joukkueessa, hän osaa rakentaa peliä ja ampua maaleja. Hän pelasi toissa syksynä upeasti Hokin paidassa ja nousikin Kärppiin ja Suomen mestariksi sillä kaudella. Viime kaudenkin hän pelasi hienosti Jukureissa, Kolek arvioi kajaanilaisille tuttua pelaajaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös