TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Juha Kuokkanen TuToon

MESTIS / Uutinen
Turkulainen Mestis-joukkue TuTo julkaisi tänään nipun pelaajasopimuksia. Niiden joukossa oli joukkueen seuraava ykkösmaalivahti Juha Kuokkanen.

23-vuotias Kuokkanen on SaiPan kasvatti ja on pelannut seurassa viisi kautta ja saanut tililleen 83 pelattua liigaottelua. Tämän lisäksi hän on pelannut yhteensä 39 nuorten ja poikien maaottelua. Sopimus kattaa ensi kauden.

Kuokkasen ohella seuraan liittyi Järvenpään Haukoista puolustaja Fredrik Vara sekä puolustaja Mikko Huhto Kokkolan Hermeksestä.

23-vuotias Vara teki viime kaudella niukasti pudotuspeleistä tippuneessa Haukka-laumassa 15 (4+11) tehopistettä. Sopimus on yksivuotinen.

21-vuotias Huhto pelasi viime kaudella ensimmäisen Mestiskautensa Kokkolan Hermeksessä tehoin 0+2 29 ottelussa. Alunperin Paraisilta kotoisin oleva Huhto siirtyi Hermekseen Turun Palloseuran a-nuorista, jossa toimi joukkueen kapteenina. Huhton ja TuTon välinen sopimus on kaksivuotinen.

Uusien pelaajien ohella TuTo kertoi, että se on solminut jatkosopimukset maalivahti Timo Kinnusen sekä hyökkääjien Markku Vuorisalon, Tobias Kauppisen ja Ville Luoman kanssa. Kauppisen sopimus on kaksivuotinen, Luoman ja Vuorisalon vuoden mittaisia. Kinnusen sopimus on mallia 1+1.

-Joukkuetta rakennetaan pala palalta siihen kuntoon, että tulevaisuudessa kuulumme Suomen 14 parhaan jääkiekkojoukkueen joukkoon. Seuraan on nyt imua. Joukkueeseen ovat nyt valikoituneet ne pelaajat, jotka pystyvät osoittamaan oikeaa sitoutumista seuraan ja joiden omat tavoitteet jääkiekkossa ja siviilipuolen työ- ja opiskeluasioissa tukevat seuran tavoitteita ja linjoja, TuTon valmentaja Ismo Lehkonen kertoi tiedoitteessa ja jatkoi.

- Pakistoon halusimme ehdottomasti kiekollisia rakentavia puolustajia. Tänne ei tarvita mitään päätyyn ruiskijoita, sillä pelitapaamme ei kuulu heittää kiekkoa yhdellä pois. Meidän pakkien pitää pystyä liikuttamaan kiekkoa, olemaan aktiivisia hyökkäyspelissä ja haastamaan vastapuolen pelaajia 1-1 tilanteissa. Uudet pakkimme Vara ja Huhto ovat kiekollisia pelaajia. Kun lisäksi pelitapaamme hyvin tottuneet hyökkääjät Vuorisalo, Luoma Ja Kauppinen jatkavat ryhmässämme, on asiat hyvällä mallilla.

» Lähetä palautetta toimitukselle