Juha Kiilholma siirtyy Tanskaan

LIIGA / Uutinen
Kaksi viime kautta Tapparassa pelannut Juha Kiilholma siirtyy Tanskaan. Pronssijuhliin kautensa päättäneen keskushyökkääjän uusi osoite on Herning Blue Fox.

Porilaislähtöinen Juha Kiilholma, 25, on pelannut Ässien ja Tapparan paidassa SM-liigaa seitsemän kauden aikana yli 350 ottelun verran. Päättynyt kausi oli ainakin tehopistein mitattuna Kiilholman uran paras: monipuolinen sentteri kasasi runkosarjasta tililleen 19 tehopistettä ja pudotuspeleistä vielä kahdeksan lisää. Tapparalla ja Kiilholmalla oli optio myös tulevasta kaudesta, mutta se jäi käyttämättä.

– Juha on pelannut jo pitkään SM-liigaa, mutta halusi nyt isompaan rooliin kehittyäkseen pelaajana. Uskon, että hän osoittaa todella isoa potentiaalia liigassamme, Herningin jenkkiluotsi Todd Björkstrand kertoi aiemminkin suomalaisvahvistuksiin luottaneen seuran tiedotteessa.

Viime kaudella sinikettuja edustivat suomalaisista maalivahti Timo Leinonen, puolustaja Jouni Loponen sekä hyökkääjät Jani Keinänen ja Pekka Tirkkonen. Heistä ainakin Leinonen jatkaa joukkueessa myös Kiilholman seurakaverina.

» Lähetä palautetta toimitukselle