TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Juha Järvenpää lainalle Hokkiin

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Mestiksen jumbona tällä hetkellä majaileva Kajaanin Hokki vahvistaa maalivahtiosastoaan Porin Ässien sopimusveskari Juha Järvenpäällä.

Ässissä vähäiselle peliajalle kuluvalla SM-liigakaudella jäänyt 21-vuotias maalivahti Juha Järvenpää siirtyy Hokkiin viikon mittaisella lainasopimuksella. Miehen on tarkoitus olla linnapaitojen mukana otteluissa K-Laseria (20.10.), Sportia (22.10.) ja SaPKoa (23.10.) vastaan.

– Ajatusmalli on sellainen, että jos musta tarttuu näppiin, niin hän pelaa. Ei siinä sen kummempaa, toteaa Hokin päävalmentaja Sami Karppinen.

Järvenpään laina tuli ajankohtaiseksi, koska Hokin oma sopimusvahti Juha Toivonen on edelleenkin loukkaantuneena ja HPK:sta lainattu Rasmus Rinne ei ole alkuviikon aikana käytettävissä armeijapalveluksen takia.

Rinne kuitenkin palaa kuluvan viikon aikana takaisin Kajaaniin ja miehen, aiemmin toistaiseksi voimassa ollutta, lainasopimusta on jatkettu kestämään joulutaukoon 18.12. saakka. HPK voi kuitenkin koska tahansa kutsua Rinteen takaisin vahvuuteensa jos hämeenlinnalaiset katsovat sen tarpeelliseksi.

– Maalivahti meille tarvittiin joka tapauksessa tähän saumaan paikkaamaan Rinteen poissaoloa, sanoo Karppinen.


Juha Järvenpää hakee peliaikaa Kajaanista käsin.

» Lähetä palautetta toimitukselle