Juha Hanhikoski palaa Diskokseen

MESTIS / Uutinen
Mestiksen hännänhuippu Diskos vahvistaa puolustustaan. Joukkueen riveihin palaa puolentoista vuoden tauon jälkeen JYP-lähtöinen pakki Juha Hanhikoski. Edustusjoukkueeseen nostetaan samalla keskushyökkääjä Hannu Päivärinta seuran A-junioreista.

Juha Hanhikoski, 24, on pelannut Diskoksessa kauden 1998-99 sekä kevään 2000. Ykkösdivisioonakokemusta hänellä on myös Jokipojista. Hanhikoski on kokeillut SM-liigavauhtiakin. Kaudella 1997-98 hän pelasi yhden ottelun JYPin riveissä.

Viimeiset puolitoista kautta Hanhikoski on pelannut II divisioonaa Tikkakosken Kiekossa. Seuran edustusjoukkue kuitenkin luopui pelaajapulan vuoksi sarjapaikasta hiljattain, ja Hanhikoski jäi ilman seuraa. Hänen tulonsa jälkeen Diskoksessa pelaa peräti kolme viimekautista TiKi:n puolustajaa.

- Uskon Hanhikosken tuovan kokemuksellaan joukkueen puolustukseen lisää ryhtiä. Hän on puolustava puolustaja, jonka vahvuudet ovat kaksinkamppailuissa ja kulmaväännöissä, kuvailee päävalmentaja Jukka Ahvenjärvi.

Keskushyökkääjä Hannu Päivärinta, 18, on syyskaudella tuurannut muutamassa pelissä sivussa olleita hyökkääjiä. Nyt hänet nostetaan kokonaan edustusjoukkueen käyttöön. Muutoksella haetaan sentterin paikalla pelanneille laitahyökkääjille Jukka Rummakolle ja Mikko Lähteelälle parempia mahdollisuuksia pelata omilla paikoillaan. Päivärinta on syyskaudella ollut Diskoksen A-nuorten paras pistemies.

Pelaajamuutosten myötä siirtyy puolustaja Jukka Hirvi pelaamaan Diskoksen A-junioreihin. Hän kuitenkin harjoittelee edelleen edustusjoukkueen mukana. Hyökkääjistä kaikki jatkavat joukkueen mukana, joten Päivärinnan tulo ainoastaan koventaa kilpailua pelipaikoista.

» Lähetä palautetta toimitukselle