Joukkueet Tampere Cupiin lähes parhailla kokoonpanoilla − Sandell ei pelikunnossa

LIIGA / Uutinen
Finley ei ole HIFK:n kokoonpanossa perjantaina.
Perjantaina ja lauantaina miteltävä tuo Hakametsään paitsi tamperelaisjoukkueet, myös HIFK:n ja Pelicansin. Joukkueet eivät lähde säästelemään, vaan marssittavat jäälle ykkösmiehistöjään.

Turnausisäntänä toimivalta Ilvekseltä on sivussa hyökkääjistä liki koko viime kauden sivussa ollut Sami Sandell sekä nuori Ville Meskanen. Maalilla turnauksen tupsukorvien osalta aloittaa Antti Lehtonen.

Tapparalla ei poissaoloja juuri ole, vaan kirvesrinnat vyöryttää jäälle koko voimansa Tomas Zaborskyä ja Tyler Redenbachia myöten. Paikallisvastustajansa tapaan myös Tappara aloittaa kokeneimmalla vahdillaan, kun Dominik Hrachovina on pelivuorossa.

Pelicans hyökkää HIFK:n kimppuun parhaalla mahdollisella kokoonpanollaan, sillä ainoastaan uunituore hankinta Borna Rendulic ei ole lahtelaisten kokoonpanossa. Janne Juvonen aloittaa joukkueen maalivahtina.

HIFK:n maalivahtivalinta perjantain otteluun poikkeaa hieman muista turnausjoukkueista, sillä pelivuoron saa kokenut Niklas Bäckström taannoisen huippuhankinnan Atte Engrenin sijaan. 

Helsinkiläisten kokoonpanosta nimimiehistä puuttuvat Joe Finley, Ryan O'Connor sekä Mika Partanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle