Josh Prudden liittyy Sportin vahvuuteen

MESTIS / Uutinen
Keskushyökkääjä Josh Prudden on Vaasan Sportin uusin vahvistus.

Vaasan Sportin uusi hyökkääjävahvistus on yhdysvaltalainen Josh Prudden. Keskushyökkääjä on New Hampshiren yliopiston kasvatti. Kokemusta Pohjois-Amerikan toiseksi korkeimmalta sarjatasolta AHL:stä on neljän kauden ajan.

Prudden on kahden kauden ajan ollut San Jose Sharksin NHL-seuran sopimuspelaaja. San Josen vuodet kuluvat NHL:n harjoitusleirejä lukuunottamatta AHL:ssä farmin puolella Cleveland Baronsissa, ja kahden sopimuskauden jälkeen jatkoi sopimuspelaajana saman AHL-organisaation riveissä, Baronsin muutettua kesällä 2006 Worcesteriin.

– Tämä on ensimmäinen kertani Euroopassa, ja saavuin juuri pari tuntia sitten, joten kaikki on uutta eikä sen takia oikein tiedä mitä odottaa. Hyvä että saan pelata vanhan kaverini Aikesin (Justin Aikins) kanssa, ja Cabby (Paul Cabana) toiseen laitaan. "Aikes" tietää missä menen, samoin minä. Ja helpompaa sopeutua kun kaikki puhutaan samaa kieltä, kertoi Prudden.

– Meillä on Sihvosen ja Laitisen loukkaantumisen takia aukko täytettävänä, ja erityisesti ylivoimille tarvitaan kavereita jotka osaa panna kiekon reppuun, totesi Juhani Tamminen.

Prudden on paperisodasta riippuen peliasussa jo lauantain (22.11.) ottelussa D Teamia vastaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle