TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Josef Boumedienne palaa Kärppiin

LIIGA / Uutinen
Oulun Kärppien puolustus vahvistuu entisestään, kun joukkue solmi tämän ja ensi kauden kattavan sopimuksen Josef Boumediennen kanssa. Jämäkkä puolustaja ei ole pelannut tällä kaudella missään, sillä hän on ollut toipilaana alavatsaleikkauksen jäljiltä.
lisää

Odotettu vahvistus
[lue lisää]Työ jatkuu
[lue lisää]Erilainen Kärpät
[lue lisää]

Josef Boumedienne kiekkoili Kärpissä viimeksi kaudella 2004-2005. Tuolloin hän oli oululaispuolustuksessa suuressa roolissa ja yksi tärkeimmistä miehistä Kärppien mestaruuden takana.

Kärppävuoden jälkeen Boumedienne pelasi sekä Sveitsissä että Ruotsissa. Viime kesän aikana hän kävi alavatsaleikkauksessa, josta toipuminen on vienyt paljon aikaa. Vähitellen Boumedienne on kuitenkin toipumassa pelikuntoon, ja hän päässee tositoimiin SM-liigassa joulutauon jälkeen.

- Pelikuntoinen en vielä ole, mutta fyysisesti olen hyvässä kunnossa. Uskon, että voin saman tien aloittaa täysipainoisen harjoittelun joukkueen kanssa, puolustaja kommentoi.

Boumedienne ei vie SM-liigassa ulkomaalaispaikkaa, sillä miehellä on sekä Suomen että Ruotsin passi.

Päävalmentaja Kari Jalosen mielestä Boumedienne vahvistaa joukkuetta kaikilla osa-alueilla.

- Hän tuo mukanaan kovuutta ja johtajuutta. Pelillisten taitojensa lisäksi Boumedienne on sosiaalisesti meille sopiva pelaaja. On hienoa saada hänet takaisin, Jalonen sanoo.

» Lähetä palautetta toimitukselle