TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Joonas Vihko matkaa Luulajaan

LIIGA / Uutinen
SM-hopeaa HPK:n paidassa voittanut Joonas Vihko vaihtaa Suomen kiekkokaukalot länsinaapurin vastaaviin. Maaliahne laitahyökkääjä siirtyy Ruotsin Elitserien-joukkue Luulajan riveihin kaksivuotisella sopimuksella.

Keskiviikko-iltana päättyneellä SM-liigakaudella Hämeenlinnan Pallokerhon tärkeimpiin hyökkääjiin kuulunut 29-vuotias Joonas Vihko siirtyy Ruotsiin. Vihkon on määrä allekirjoittaa kaksivuotinen sopimus Luulajan kanssa.

– Hienoa päästä kokeilemaan pelaamista Ruotsissa. En ole ikinä pelannut ulkomailla ja nyt on sen aika. Tapaan Luleån urheilutoimenjohtajan torstaina Helsingissä ja silloin sopimus allekirjoitetaan, Vihko toteaa Norrbottens Kuriren -verkkolehdessä.

SM-liigassa kasvattiseuransa HIFK:n, SaiPan ja viimeksi HPK:n peliasussa esiintynyt Vihko nakutti päättyneellä kaudella 56 runkosarjaottelussa tehot 25+15. Kevään pudotuspeleissä tahti kiihtyi entisestään, sillä kärkäs laitahyökkääjä saldosi yhteensä 14 (6+8) tehopistettä 17 kamppailussa.

– En tiedä Luulajasta paljon mitään. Vain sen, että se on pieni kaupunki ja että Jarmo Myllys pelasi siellä. Hän on aika iso tähti Suomessakin, sanoo Vihko hymyillen.

» Lähetä palautetta toimitukselle