Joonas Sammalmaa palaa Hermekseen - "Nähtiin tässä iso mahdollisuus"

MESTIS / Uutinen
Sammalmaa kiekkoili Mestiksessä viimeksi Jukureissa.
Viime kauden Ruotsissa kiekkoillut Joonas Sammalmaa palaa Mestis-kaukaloihin. Hyökkääjä vahvistaa tulevalla kaudella kasvattajaseuraansa Hermestä.

Joonas Sammalmaan viime kausi kului Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Hudiksvalls HC:ssa. 26-vuotias laitahyökkääjä tehtaili kauden aikana 37 ottelussa tehot 14+24.

Hermes-kasvatti on pelannut urallaan kaikkiaan 195 Mestiksen runkosarja ja- pudotuspelikamppailua JYP-Akatemian sekä Jukureiden paidoissa. Mestis-mestaruuden Jukureissa saavuttaneella Sammalmaalla on myös vyöllään 24 Liiga-ottelua TPS:n ja JYPin riveistä.

Kokkolalaisjoukkueen paidassa Sammalmaa on esiintynyt viimeksi kaudella 2007-08, jolloin hän pelasi Hermeksen B-nuorissa.

Hyökkääjän sopimuksessa on pykälä, joka mahdollistaa siirtymisen muualle, mutta Mestiksessä hänen seuransa on Hermes.

− Kaksi edellistä kautta olemme keskustelleet siirrosta ja paluusta Kokkolaan ja nyt onnistuttiin. Joonaksella on vielä kovat tavoitteet urheilijanuralla ja yhdessä nähtiin tässä iso mahdollisuus, kertoi Hermeksen urheilujohtaja Pasi Tuukkanen.

− Joonaksella on arvokasta kokemusta Mestiksestä ja varsinkin Mestiksen pudotuspeleistä, joissa olemme kaksi kautta tippuneet ensimmäisellä kierroksella.

» Lähetä palautetta toimitukselle