Joonas Jalvanti vaihtaa SHL:n jokerinuttuun - "Tärkeä lisä puolustukseemme"

SHL / Uutinen
Joonas Jalvanti on ollut tänä keväänä mukana Suomen MM-leirityksessä.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Kaksi kautta SHL-seura Örebrossa pelannut Joonas Jalvanti siirtyy Jokereihin kahden vuoden sopimuksella.

Lahtelaistaustainen Joonas Jalvanti siirtyy Jokereihin kahdeksi seuraavaksi kaudeksi. Jalvanti pelasi viimeksi SHL-seura Örebrossa, jossa teki 101 ottelussa 14 pistettä. Puolustajan otteet olivat seurassa alati parantuvia, mistä kertoo se, että hän pääsi debytoimaan joulukuussa 2015 A-maajoukkueessa EHT-turnauksessa. 

Jalvanti on myös tällä hetkellä mukana A-maajoukkueen leiriryhmässä. 28-vuotias Pelicans-kasvatti ehti kotiseuransa lisäksi pelata Liiga-urallaan Espoon Bluesissa kaksi kautta.

- Jalvanti on luotettava kahden suunnan puolustaja, joka on tällä kaudella noussut myös maajoukkueeseen. Hän on hyvällä luistelutaidolla varustettu kiekollisesti varma pelaaja ja tärkeä lisä puolustukseemme, kuvaili Jokereiden GM Jari Kurri seuran tiedotteessa. 

- Olen nauttinut pelaamisesta. Pelaajana olen mennyt eteenpäin, vaikka joukkueella onkin ailahdellut. Itselläni on kuitenkin ollut hyvä fiilis, ja oli kiva päästä sinne maajoukkueenkin mukaan, totesi Jalvanti Jatkoajan haastattelussa maaliskuussa.

» Lähetä palautetta toimitukselle