ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Joni Lindlöf Haaparantaan

MESTIS / Uutinen
Edelliskaudella TuToa edustaneen Joni Lindlöfin uusi seura on ruotsalainen Asplövens HC.

Edelliskaudella TuTon paidassa Mestis-mestaruuden voittanut laitahyökkääjä tavoitteli kesän ajan pelipaikkaa kasvattajaseuransa Tapparan riveistä. Pelipaikkaa ei kuitenkaan SM-liigasta auennut, joten Lindlöf siirtyy Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan haaparantalaisen Asplövens HC:n riveihin.

Lindlöf keräsi edelliskauden Mestiksen runkosarjassa 45 ottelussa tehopisteet 17+15. Pudotuspeleissä tamperelainen saldotti 11 ottelussa pisteet 6+4.

24-vuotias Lindlöf on aiemmin edustanut Tapparan ja TuTon lisäksi myös WHL:n Kelowna Rocketsia, HPK:ta, Hermestä ja SaPKoa. Hän on Washington Capitalsin seitsemännen kierroksen varaus vuodelta 2002.

Edelliskaudella Allsvenskan karsintoihin saakka edennyt Asplövens HC on panostanut alkavaan kauteen merkittävästi. Joukkueen riveissä kiekkoilee alkavalla kaudella peräti seitsemän suomalaista. Pelikavereikseen Lindlöf saa maalivahti Timo Lindströmin, puolustajat Timo Korhosen, Mikko Purontakasen ja Antti Turusen sekä hyökkääjät Jarkko Oikarisen ja Jarkko Pakisjärven.

» Lähetä palautetta toimitukselle