Joni Isomäki jatkaa HeKissä

MESTIS / Uutinen
Viime kaudet Heinolan kiekkoylpeys HeKiä edustanut Joni Isomäki jatkaa joukkueen riveissä yksivuotisella sopimuksella. Sen lisäksi HeKi julkisti try-outilla olleiden Micke Niemelän, Jere Saarisen ja Marko Kiiskisen pelaajasopimukset.

Viidennen kautensa HeKissä syyskuun puolivälin tietämillä aloittava 25-vuotias Joni Isomäki on koko Heinolassa viettämänsä ajan kuulunut joukkueen runkopelaajiin. Viime kaudella isokokoinen hyökkääjä tekaisi yhteensä 51 runkosarja- ja karsintaottelussa tehot 7+11 ja oli näin omalta osaltaan siivittämässä HeKin liitoa Mestiksen karsintasarjan voittoon ennen Kiekko-Laseria, RoKia ja KJT TuusKia.

Isomäen lisäksi HeKi kiinnitti kolme try-outilla ollutta pelimiestä, kun viime kaudella Pelicansin A-nuorissa kiekkoilleet ja ensimmäistä pelisesonkia miesten sarjoissa aloittevat puolustaja Micke Niemelä, 21, ja hyökkääjä Jere Saarinen, 21, pistivät nimensä yksivuotisiin sopimuksiin. Niin ikään yksivuotisen pelaajasopimuksen tehnyt 21-vuotias HeKi-kasvatti Marko Kiiskinen tahkosi edelliskaudella Tinatuopeissa II-divisioonaa.

HeKillä on nyt julkaistujen nimien myötä kasassa yhteensä 23 pelaajasopimusta ja kaksi try-out-sopimusta alkavalle Mestis-kaudelle 2010–2011.

» Lähetä palautetta toimitukselle