Jonas Hemming palaa Vaasaan, Oliver Setzinger lainalle.

MESTIS / Uutinen
Sportin kasvatti, 31 vuotias keskushyökkääjä Jonas Hemming palaa Vaasan Sportiin ja pelaa jo sunnuntaina KalPaa vastaan kotiyleisönsä edessä. Samoin joukkueessa debytoi Itävaltalainen Oliver Setzinger joka siirtyy Sportiin lainalle.

Keskushyökkääjä Jonas Hemming on Sportin oma kasvatti, joka on pelannut SM-liigassa kolme kautta HPK:n, Jokipoikien ja SaiPan riveissä. Hemming on urallaan edustanut myös Norjan Lillehammeria, Saksan EC Wilhelmshaven-Stickhausenia ja ES Weisswasseria, sekä Italian SG Brunicoa. Hemming on pelannut Sportin paidassa I divisioonaa kausilla 86-90 112 ottelua ja tehnyt niissä 64+74=138 pistettä. Hän liittyy joukkueeseen tiistaina ja pelaa ensimmäisen ottelunsa sunnuntaina KalPaa vastaan Vaasassa. Hemmingin sopimus on voimassa toistaiseksi.

Itävaltalainen Oliver Setzinger siirtyy Sportiin Tampereen Ilveksestä. 18-vuotias vasen laitahyökkääjä on Nashvillen kolmannen kierroksen varaus viime kesän varaustilaisuudesta ja edusti Itävallan maajoukkuetta MM-kisoissa viime keväänä vain 17-vuotiaana. 182-senttinen ja 86-kiloinen Setzinger on pelannut Ilveksessä vuodesta -99.

Setzinger siirtyy Sportiin lainasopimuksella. Ilves haluaa Itävallan pikakiiturille peliaikaa jota Ilveksen mukana ei meinaa löytyä. Viime kaudella Sportissa oli Ilveksestä lainalla Antti Hilden ja tällä kaudella Lukossa pelaava Teemu Kesä.

Hilden pelasi numerolla 44, teki neljässä ottelussa neljä maalia, istui jäähyllä neljä minuuttia ja sai +/- tilastoon lukemat +4.

Teemu Kesä ehti pelata vain yhden ottelun ennen loukkaantumistaan ja hankki ottelussa yhden syöttöpisteen.

(Lähde: www.vaasansport.fi)

» Lähetä palautetta toimitukselle