Jokiselle sopimustarjous

NHL / Uutinen
Florida Panthers on tehnyt sopimustarjouksen kahdeksalle sopimuksettomalle pelaajalleen. Heidän joukossaan Olli Jokinen ja Ivan Majesky.

Mennyt kausi oli pisteiden valossa Olli Jokisen uran toistaiseksi paras. Kuopiolaislähtöinen nuorukainen tehtaili tehot 9+20. Teholukemaksi jäi -16.

Jokisen vastuu kasvoi huimasti Mike Keenanin tultua Panthersien peräsimeen kesken kauden. "OJ":n minuuttimäärät kasvoivat huimasti ja peliaikaa tuli myös erikoistilanteissa. Tarjouksen yksityiskohdista ei ole tietoa.

Ilveksessä kaksi kautta pelannut puolustaja Ivan Majesky sai myös uuden sopimustarjouksen. Florida varasi tämän isokokoisen slovakin viime vuonna ja Majesky lähti silloin koittamaan onneaan. Paikkaa auringossa ei kuitenkaan tullut ja farmin sijasta "Godzilla" suunnisti takaisin Tampereelle.

Robert Svehlan lopetettua Floridan joukkueessa on tilaa yhdelle puolustajalle ja Majesky lähtenee taistelemaan tästä paikasta. Majesky on isosta koostaan huolimatta melko hyvä kiekonkäsittelijä ja kun kovakin peli ainakin SM-Liigassa sujuu, luulisi miehen miellyttävän päävalmentaja Keenania. Majesky pelasi Slovakian joukkueessa myös Salt Lake Cityssä.

Samalla Florida teki sopimustarjouksen myös venäläissentteri Viktor Kozloville sekä puolustaja Brad Ferencelle, kahdelle sentterille (Serge Payer ja Jason Wiemer) ja kahdelle laitahyökkääjälle (Ivan Novoseltsev sekä Joey Tetarenko).

Ilman sopimusta jäivät Lance Pitlick, Brad Norton, Matt Herr, Nick Smith, Andrew Allen ja Paul Harvey. Heistä kaikista tulee rajoittamattomia vapaita agentteja.

» Lähetä palautetta toimitukselle