ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Jokipojille nippu vahvistuksia

MESTIS / Uutinen
Joensuun Jokipojat on solminut yksivuotiset pelaajasopimukset Timo Niemen, Ville Hyvärisen, Jarkko Näppilän, Ville Halosen, Janne Häikiön, Ville Silvastin ja Ilmari Pitkäsen kanssa.

Viime kaudella Mestiksen pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Jokipojat vahvistuu HIFK:sta siirtyvällä maalivahti Timo Niemellä, Hokissa viime kauden kiekkoilleella Ville Hyvärisellä, LeKistä Joensuuhun matkaavalla puolustaja Jarkko Näppilällä sekä Jokereista saapuvalla Ilmari Pitkäsellä.

– Joukkue tulee tosiaan uudistumaan selkeästi viime kaudesta niin kuin syytä onkin. Karkeasti voisi luonnehtia, että kolmannes joukkueesta tulee koostumaan viime kauden joukkueen pelaajista, kolmannes lahjakkaista A-nuorista ja kolmannes sitten kokeneemmista pelureista, jotka hankitaan Suomesta tai ulkomailta, sanoo Jokipoikien toimitusjohtaja Sami Pursiainen.

– Maalivahtitilanne on myös mielenkiintoisessa vaiheessa ja saattaa hyvin olla mahdollista, että kausi aloitetaan jopa kolmella molarilla.

Jatkopahveihin nimensä raapustivat puolestaan hyökkääjät Janne Häikiö ja Ville Silvast sekä seuran A-nuorista edustusjoukkueen rinkiin nouseva hyökkääjä Ville Halonen.

Myös Jokipoikien valmennusporras vahvistuu, kun maalivahtivalmentajaksi on kiinnitetty Arto Pyykkö ja fysiikkavalmennuksen ottaa harteilleen Harri Yrttiaho.


Jarkko Näppilä nähdään jatkossa Jokipoikien takalinjoilla.
Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/

» Lähetä palautetta toimitukselle