TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Jokipojille kokemusta kokoopanoon - Puustinen palaa Pohjois-Karjalaan

MESTIS / Uutinen
Puustinen on joensuulaiskasvatteja.
Kuva © Joona-Pekka Hirvonen
Jokipojat on tehnyt sopimuksen paluun Joensuuhun tekevän hyökkääjä Heikki Puustisen kanssa. Hänen lisäkseen joukkue sai vahvistusta myös puolustuspäähän, kun Matti Koistinen kirjoitti nimensä jatkosopimukseen.

Heikki Puustinen aloitti viime kauden Jokipojissa, mutta siirtyi lokakuussa Ranskan kakkostasolle Toulouse-Blagnacin joukkueeseen. Mestiksessä 29-vuotias laitahyökkääjä ehti tehtailemaan kahdeksassa ottelussa tehot 3+1. Ranskassa hän paukutti 20 otteluun yhtä monta tehopistettä.

Joensuulaiskasvatti on pelannut urallaan kaikkiaan 356 Mestis-ottelua pelkästään Jokipoikien riveissä. 

− Ranskan reissusta tuli paljon oppia itselle. Tavoitteena on edelleen päästä pelaamaan jonain päivänä ulkomailla, mutta nyt keskitytään täysillä Jokipoikiin ja joukkueen auttamiseen, Puustinen linjasi.

− Viime kausi päättyi runkosarjaan, ja edelliset pelit minulla ovat helmikuulta. Nyt on viikko oltu jäillä, ja ensimmäinen peli vähän jännittää, miten se sujuu.

Jatkosopimuksen tehneen Matti Koistisen viime kauden pilasi jo alkusyksystä tullut loukkaantuminen. 30-vuotiaalle puolustajalle pelejä kertyi ainoastaan kuusi. Tehopisteitä outokumpulaislähtöiselle Koistiselle ei niissä peleissä merkitty.

− Sain jalkani kuntoutettua, ja kesäkuusta asti olen päässyt treenaamaan täysipainoisesti. Viime kausi jäi pahasti kesken ja jo senkin takia halusin vielä takaisin kaukaloon, Koistinen kertoi.

− Poltetta löytyy, ja uutta kautta odotan innolla. Uskon, että pystyn auttamaan joukkuetta täysipainoisesti ja tarkoituksena on pelata yksi urani parhaista kausista. Toki nyt tilanne on aivan uusi, sillä en ole koskaan ollut näin pitkää aikaa pelikentiltä sivussa.

Jokipojat nimesi myös tulevan kauden kapteenistonsa: joukkueen kapteenina toimii kokenut Juuso Akkanen. Varakapteenin rooleihin valittiin jatkon tehnyt Koistinen, Ossi Pellinen sekä Ville Halonen.

» Lähetä palautetta toimitukselle