ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Jokipojille kaksi uutta hyökkääjää

MESTIS / Uutinen
Joensuun Jokipojat on hankkinut riveihinsä kaksi nuorta liigakokemusta hankkinutta hyökkääjää. Jokereiden Olavi Vauhkonen ja Tapparan Joonas Koskinen liittyvät ärjypaitoihin loppukauden mittaisilla sopimuksilla.

Jokipojat on hakenut lisävoimaa hyökkäykseensä jo pidemmän aikaa. Nyt seura Mikko Haapakosken johdolla sai haluamansa, kun se on tehnyt sopimukset kahden hyökkääjän kanssa.

– Näillä hankinnoilla saamme nimenomaan leveyttä joukkueeseen. Nämä nimet ovat olleet esillä jo parin viikon ajan ja kun nyt palaset loksahtelivat kohdalleen sopivasti, saatiin pojat hommattua Joensuuhun, kertoo Jokipoikien päävalmentaja Mikko Haapakoski seuran tiedotteessa.

Olavi Vauhkonen, 22, liittyy joensuulaisseuraan kasvattiseurastaan Jokereista. Viime kausi mieheltä kului pääosin lainalla Kiekko-Vantaassa, jossa syntyi mukavat tehopinnat 12+18. Vyölle on kertynyt 63 SM-liigaottelua Jokereiden riveistä.

– Vauhkonen on suoraviivainen, röyhkeä, uskaltaa tarvittaessa ajaa maalille ahtaissakin paikoissa ja osaa tehdä maaleja. Pitää kuitenkin muistaa, että Olavilla ei ole tällä kaudella takanaan yhtään ottelua ja hänelle pitää antaa aikaa pelituntuman löytämiseen. Odotan kuitenkin hänestä kärkipään hyökkääjää joukkueeseen, luonnehtii Haapakoski 194-senttistä voimalaituria.

Toinen joukkueen uusista hyökkääjävahvistuksista on keskushyökkääjän paikalla operoiva Joonas Koskinen. Tapparassa yli 100 liigaottelua pelannut sentteri tulee olemaan niin ikään yksi kärkihyökkääjistä.

– Koskinen tuo joukkueeseen runsaasti kokemusta kovista SM-liigapeleistä. Hän kuului pari kautta Tapparan SM-liigajoukkueeseen, mutta valitsi nyt sitten seurakseen Jokipojat, iloitsee päävalmentaja.

Molemmille pyritään seuran mukaan järjestämään pelilupa-asiat kuntoon jo keskiviikon KooKoo-kotiotteluun.


Vauhkoselle Mestis on tuttu sarja.
Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/

» Lähetä palautetta toimitukselle