Jokipojille kaksi nuorta puolustajavahvistusta

MESTIS / Uutinen
Santeri Arousva pelasi kaudella 2012-13 Bluesin A-nuorissa. Nyt suunnaksi tulee Joensuu.
Kuva © Petteri Äikäs - petteri.aikas@jatkoaika.com
Jokipojat jatkaa joukkueensa rakentamista nuorekkaalla linjalla. Puolustuksen vahvuus kasvaa kahdeksaan, kun mukaan liittyvät Elmeri Laamanen ja Santeri Arousva.

Jukureista tulevan Elmeri Laamasen odotetaan ottavan iso rooli joensuulaispuolustuksesta. 20-vuotias puolustaja pääsi pelaamaan Mestistä viime kaudella 30 ottelun verran.

− Elmeri on isokokoinen (190 cm) puolustaja, jollaisella on tilausta meidän joukkueeseemme. Hän on nuori ja kehittyvä kaveri, jonka voidaan odottaa nousevan parin vuoden sisällä Mestis-pakkien eliittiin, Jokipoikien urheilupuolesta vastaava Jarkko Immonen uskoo.

Toinen vahvistus tulee lännempää. Porilainen Santeri Arousva, 22, pelasi viime kauden HC Satakunnan riveissä Suomi-sarjaa ja oli putoamassa välierissä juuri Jokipojille.

− Santeri oli C-juniorivaiheessa Suomen lahjakkaimpia puolustajia, päävalmentaja Ari Aaltonen sanoo.

− Hänellä on ollut huonoa tuuria, ja loukkaantumiset ovat sotkeneet urakehitystä. Lahjakuutta ja halua kehittyä löytyy, ja olen vakuuttunut, että hän pystyy nousemaan takaisin sille tasolle, minne kuuluu. Näin Santerin pelaavan viime vuonna Joensuussa yhden pelin, ja taidot olivat kyllä tallella. On mahtavaa saada hänet Jokipoikiin pelaamaan, Aaltonen päättää.

Jokipojilla on kasassa 24 pelaajasopimusta.

» Lähetä palautetta toimitukselle