Jokipojille kaksi Mestis-vahvistusta

MESTIS / Uutinen
Suomi-sarjan Jokipojat vahvistuu kahdella Mestis-hyökkääjällä. KooKoon viime kauden tehopelaaja Mikko Kinnunen siirtyy Joensuuhun, kuten pitkin kevättä on huhuttu. Myös FPS:ssä käynyt Tapio Ahtonen palaa Jokipoikiin.

Keskushyökkääjävahvistukset ovat osa Jokipoikien projektia, jonka tarkoituksena on nostaa seura jälleen Mestis-tasolle. Päävalmentaja Jouni Varis iloitsi sanomalehti Karjalaisen uutisessa tuttujen pelaajien paluusta Joensuuhun.

- Uskon miesten tuovan joukkueeseen lisää taitoa ja luovuutta. Kinnunen ja Ahtonen tulevat saamaan paljon vastuuta, ja heiltä odotetaan myös maaleja.

KalPasta lähtöisin oleva Mikko Kinnunen, 24, pelasi Jokipojissa jo kaudet 1998-2000 sekä osan kautta 2000-01. Joensuusta Kinnunen siirtyi ensin SaiPan SM-liigajoukkueen riveihin ja sieltä edelleen KooKooseen kesken kauden 2001-02. Päättyneellä kaudella Kinnunen ylsi KooKoon toiseksi parhaaksi pistemieheksi tehtailemalla tehot 19+21=40. 121 ottelun mittaisella liigaurallaan Kinnunen on tehnyt 7 maalia ja antanut 11 maalisyöttöä.

Tapio Ahtonen, 21, on Jokipoikien oma kasvatti. Hän debytoi viime kaudella Mestiksessä FPS:n paidassa ja teki 44 ottelussa tehopisteet 3+11=14.

» Lähetä palautetta toimitukselle