Jokipojille jatkoja pelaajistoon ja valmennukseen - Jukuri jatkaa maalinsuulla

MESTIS / Uutinen
Aaltosen pesti penkin takana jatkuu ensi kaudellakin.
Joensuun Jokipojat julkaisi torstaina useita ensi kautta koskevia sopimuksia. Sopimuksista löytyi valmennusportaan lisäksi viiden pelaajan nimet.

Jokipojat luottaa valmennuksessa jatkossakin tuttuihin kasvoihin, sillä päävalmentaja Ari Aaltonen, apuvalmentaja Eemeli Parikka sekä maalivahtivahtivalmentaja Arto Pyykkö muodostavat joensuulaisjoukkueen valmennusryhmän ensi kaudellakin. 

− Seurajohdolle pitää antaa suuri kiitos, että uskalsivat tälläisen liikkeen tehdä. Tässä yritetään kokoajan kehittää itseämme ja viedä tätä hommaa eteenpäin, kommentoi päävalmentaja Aaltonen tiedotustilaisuudessa.

− Minulla on hyvä joukkue ja hyvä tiimi, niin en voi olla kuin tyytyväinen. 

Apuvalmentaja Parikka oli myös tyytyväinen syntyneeseen jatkosopimukseen ja antoi kehuja seuralle.

− Moni piti varmasti valmennusta vähän kysymysmerkkinä kauden alussa, mutta meidän yhteistyö on toiminut hienosti. Ihan ensimmäisestä päivästä asti on tehty hyvin hommia, Parikka totesi.

− On ollut ilo olla noiden pelaajien kanssa ja ennen kaikkea tässä seurassa. Täällä on hyvä tekemisen meininki ja ammattitaitoisia ihmisiä ihan joka paikalle.

Pelaajapuolelle joensuulaisryhmä kiinnitti viisi pelaajaa jatkosopimuksilla. Hyökkäyksessä jatkavat Oula Uski ja Teemu Lahtinen. Uskin sopimus on yksivuotinen ja Lahtisen 1,5-vuotinen.

Maalivahtiosastolleen Jokipojat sai mieluisen jatkajan, kun vahvaa tulokaskautta pelaava Samuel Jukuri kirjoitti nimensä myös yksivuotiseen jatkosopimukseen. Puolustajista ärjypaidassa jatkavat yksivuotisella sopimuksella Joni Muranen ja kaksivuotisella sopimuksella Joel Olkkonen.

Torstaina julkaistujen sopimusten lisäksi joukkueella oli entuudestaan sopimus kapteeni Samu Pitkäsen kanssa, joka solmi jo syksyllä kaksivuotisen sopimuksen joukkueeseen.

Kaikkiin sopimuksiin sisältyy liiga-ja ulkomaanpykälät, jotka mahdollistavat pelaajan lähtemisen joukkueesta, mikäli tarjous muualta tulee.

Päivitetty klo 16.35: Lisätty Aaltosen ja Parikan kommentit.

» Lähetä palautetta toimitukselle