TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Jokipojille iso menetys - Lehikoinen siirtyy Vaasaan

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Lehikoinen suuntaa liigajäille.
Jokipoikia alkukauden edustanut Esa Lehikoinen siirtyy Vaasan Sportin riveihin.

Esa Lehikoisen sopimus Sportin kanssa on loppukauden mittainen. Puolustaja on kuluvalla kaudella tehtaillut Jokipojissa 35 ottelussa tehot 10+13.

− Olemme menneet puolustuspään osalta pitkään aika kapealla materiaalilla ja lieviä vammoja on myös olemassa. Tällä siirrolla haemme leveyttä ja kokemusta puolustukseemme. Pelaaja on tuttu osalle valmennusjohtoamme ja tiedämme, että saamme pelaajan, joka pystyy auttamaan joukkuettamme, kertoi Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä.

Joensuulaislähtöisellä puolustajalla on aiempaa kokemusta Liigasta Lukon ja HPK:n sotisovista 123 ottelun verran. Viime kauden Lehikoinen kiekkoili KooKoon riveissä.

Sairastuvalta hyviä ja huonoja uutisia

Sport tiedotti lisäksi, että hyökkääjä Joonas Komulaisen vamma on osoittautunut niin vakavaksi, että hyökkääjän kausi on ohi. Hyökkääjä ehti kuluvalla kaudella viimeistelemään vaasalaisryhmässä 24 ottelussa tehot 2+10.

Pitkään sivussa ollut Otto Karvinen sen sijaan on lähestymässä pelikuntoa. 25-vuotias laitahyökkääjä saatetaan nähdä kaukalossa jo tulevan viikon otteluissa.

− Karvinen on tehnyt hyvin töitä kuntoutumisen eteen ja on hienoa, että hän alkaa olemaan pelikunnossa. Saamme hänestä hyvän lisän loppukautta ajatellen, Jämsä totesi.

» Lähetä palautetta toimitukselle