Jokipojat lähellä konkurssia

MESTIS / Uutinen
Sanomalehti Karjalaisesta saadun tiedon perusteella Jokipojat ovat toistaiseksi lopettaneet päävalmentaja Kari Riiholan työsopimuksen. Syyksi ilmoitetaan velkaantumisen katkaiseminen. Myös joukkueen pelaajien sopimuksia oltiin lopettamassa, mutta toistaiseksi tästä luovuttiin.

Jo kauden alussa tietoon tullut Jokipoikien taloudellinen ahdinko oli viedä seuran konkurssiin. Velkaa seuralla oli noin 1,5 mmk, josta suurimmat velkojat olivat verottaja ja palkkaturva. Vanha johtokunta sai väistyä ja tilalle valittiin uusi johtokunta. Tämän jälkeen neuvoteltiin eri velkojien kesken maksuohjelmasta, jonka avulla seura nousisi suosta. Konkurssilta toistaiseksi vältyttiin ja kausi päästiin aloittamaan niin kuin aiemmin oli kaavailtu. Tosin velkaantuminen jatkui, vaikka suuria säästöjä esimerkiksi palkoista saatiinkin aikaiseksi.

Ilmeisesti tilanne ei ole parantunut, sillä nyt tehty päätös päävalmentaja Kari Riiholan työsopimuksen katkaisusta ja pelaajien työsopimusten katkollaolo todistaa tätä surullista taistelua olemassaolosta. Jokipoikien johtokunta aikoo kokoontua ensi maanantaina keskustelemaan seuran taloudellisesta tilanteesta ja tulevaisuudesta. Jatkoaika.com seuraa tilanteen kehittymistä.

» Lähetä palautetta toimitukselle