TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Jokipojat: Haapakoskelle jatkoa, uusi toimitusjohtaja julki

MESTIS / Uutinen
Jokipojat tiedotti solmineensa päävalmentaja Mikko Haapakosken kanssa jatkosopimuksen. Samassa yhteydessä seura tiedotti myös uudesta toimitusjohtajastaan.

Joensuun Jokipojat tiedotti tiistaina Mikko Haapakosken jatkavan joukkueen peräsimessä kaksivuotisella sopimuksella. Oululaislähtöinen Haapakoski, 45, on valmentanut parhaillaan Mestiksen välieriä tahkoavaa joensuulaisjoukkuetta kuluvan kauden ajan.

Seura ilmoitti myös, että sen taustayhtiö Hokijoki Oy:n toimitusjohtajan tontilta väistyvän Sami Pursiaisen työtä jatkamaan on palkattu 58-vuotias Timo Kupiainen.

Helsingissä tällä hetkellä majaileva Kupiainen pakkaa kapsäkkinsä ja muuttaa susirajalle aloittamaan työnsä huhtikuun alusta. Aiemman työuransa Kupiainen on tehnyt Abloyn palveluksessa Joensuussa ja ulkomailla viennin tehtävissä.

Jääkiekkoa mies on pelannut kilpatasolla Helsingissä Töölön Vesan riveissä, jossa peliura jatkui aikoinaan A-juniorikään saakka. Kupiaisen peliesityksiä voi vieläkin seurata Joensuussa veteraanijoukkue Musikoiden riveissä, joihin mies on jo kauan kuulunut.

– Jokipojat on mennyt viime vuosina eteenpäin monella sektorilla, mutta ainahan kehittämisen varaa on. Se mitä itse voin toimintaan tuoda lisää on suunnitelmallisuus ja pitkäjänteisyys kaikessa toiminnassa, Kupiainen linjaa seuran tiedotteessa.

– Lisäksi kehittämistä on erityisesti suhdetoiminnan, myynnin ja markkinoinnin puolella. Ne ovat jatkossa entistäkin suuremassa roolissa seuran liiketoiminnassa, kun toimintaa halutaan saada yhä ammattimaisemmaksi.


Haapakoski johtaa jatkossakin joukkoja Mehtimäellä.
Joona-Pekka Hirvonen - http://jphirvonen.net/

» Lähetä palautetta toimitukselle