Jokipoikien puolustukseen apuja Suomi-sarjasta

MESTIS / Uutinen
Joensuulaispuolustuksessa on tällä hetkellä loukkaantumissuma.
Loukkaantumisista kärsivä Jokipoikien puolustus saa vahvistusta Suomi-sarjasta, kun Antti Helanto tulee koeajalle joukkueeseen.

Alkukauden HC Indians Kaarinaa edustanut Antti Helanto tulee joensuulaisryhmään kahden ottelun koeajalle. Suomi-sarjassa 25-vuotias puolustaja on tehtaillut 11 ottelussa tehot 2+7.

− Hänen agenttinsa tarjosi pelaajaa meille, ja kiinnostuimme. Helanto on liikkuvaa sorttia, ja hänestä haetaan apua yhtäkkiä meidät yllättäneeseen loukkaantumistulvaan, kommentoi Jokipoikien päävalmentaja Ari Aaltonen.

Viime kaudet Yhdysvaltojen yliopistosarjoissa pelannut turkulaislähtöinen Helanto liittyy joukkueeseen tiistaina ja tekee ensiesiintymisensä keskiviikkona SaPKoa vastaan.

Helannon koeaika tuli ajankohtaiseksi, kun joensuulaispuolustuksesta on sivussa loukkaantumisten ja sairastelujen vuoksi kuusi pelaajaa.

− Tämän hetken loukkaantuneista pelaajista Joel Olkkosen toivotaan myös olevan pelikunnossa jo keskiviikkona. Matti Koistisen, Elmeri Laamasen, Jere Niemelän ja Santeri Arousvan tilanne on vielä auki ja heidän kanssaan mennään päivä kerrallaan. Lisäksi Juuso Akkanen sairastui juuri pahimmoilleen flunssaan, kertoi Aaltonen.

» Lähetä palautetta toimitukselle