TAP - KAL
VGK - MIN 1.00
FLA - SJS 2.00

Jokipoikien Mutanen ja Ranta viikoksi Bluesiin

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Jokipoikien runkohyökkääjät Sami Mutanen ja Roope Ranta pelaavat alkavan viikon Bluesin riveissä. Molemmat miehet viilettävät espoolaisvärissä tiistaina ja perjantaina.

Laitahyökkääjät Roope Ranta ja Sami Mutanen pelaavat SM-liigaa Bluesin riveissä tiistaina SaiPaa ja perjantaina Jokereita vastaan. Mestiksen keskikastissa majaileva Jokipojat joutuu näin ollen pärjäämään ilman luottokaksikkoaan ainakin keskiviikon kotipelin Hokkia vastaan.

Sen sijaan lauantain vierasotteluun Kiekko-Vantaata vastaan joensuulaisryhmä saattaa saada liigapiipahtajat jo takaisin riveihinsä.

Kaksikosta Ranta on Bluesin sopimuspelaaja, mutta pelannut koko alkukauden lainassa Jokipojissa. Sami Mutaselle tuleva kokemus sen sijaan on kokonaan uusi, sillä aikaisempia liigaotteluita 24-vuotiaan vauhtikoneen tililtä ei löydy.

– Näen positiivisena asiana, jos liigajoukkue on kiinnostunut pelaajastamme. Samin kannalta kyseessä on ainutlaatuinen mahdollisuus kokeilla siipiään liigatasolla paineettomasti ja sen vuoksi päätimme suostua Petri Matikaisen ehdotukseen, taustoittaa Jokipoikien päävalmentaja Jarno Pikkarainen.

– Uskon, että pelireissu antaa Samille ja myös muulle joukkueelle virtaa myös loppukauden pelejä silmällä pitäen, Pikkarainen jatkaa.

Täydennysmiesten hankkiminen tuli Bluesille ajankohtaiseksi lauantaisen Tappara-ottelun jälkeen, kun Camilo Miettisen ranne murtui Tapparan Harri Ilvosen taklauksen seurauksena. Miettisen arvioitu toipumisaika on kahdeksan viikkoa.

Miettisen lisäksi ottelussa loukkaantui myös nuori Valtteri Virkkunen. Virkkunen on sivussa kuukauden päivät värttinäluun murtuman vuoksi.

Bluesin loukkaantumisista uutisoi ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

» Lähetä palautetta toimitukselle