BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Jokipoikien maalitykki Lukon riveihin

LIIGA / Uutinen
Väyrynen pelasi tehokkaan kauden Joensuussa.
Lukko on tehnyt sopimukset Mestiksessä tehokkaasti esiintyneen Janne Väyrysen sekä Bluesista saapuvan Joonas Niemelän kanssa.

Janne Väyrynen siirtyy Lukkoon 2+1-vuotisella sopimuksella. Päättyneellä kaudella järvenpääläislähtöinen laitahyökkääjä kiekkoili Mestistä Jokipojissa 46 ottelua tehoin 23+21 ja oli joukkueensa paras maalintekijä. 23-vuotias Väyrynen on pelannut Mestistä urallaan myös Jukureissa sekä Kiekko-Vantaassa.

− Janne on rohkea, fyysinen ja päättäväinen pelaaja. Hänellä on vahva kausi alla ja jatkaa varmasti siitä mihin tällä kaudella lopetti. Uskon, että hän pystyy tekemään samaa jälkeä myös Liigassa, kuvaili Lukon päävalmentaja Juha Vuori.

− Lähden intoa täynnä Raumalle, tämä on hyvä mahdollisuus päästä uralla jälleen eteenpäin hienossa organisaatiossa. Pitsiturnauksessa on aikanaan tullut käytyä katsomassa matseja ja Lukko on kaikin puolin erittäin mieluinen seura minulle. Siellä on kovia pelimiehiä, joten myös odotukset ovat kovat ensi kaudelle, Väyrynen kertoi.

Bluesista Lukkoon siirtyvän Joonas Niemelän sopimus on kolmevuotinen. 19-vuotias hyökkääjä pelasi espoolaisjoukkueen A-nuorissa 31 ottelua tehoin 11+30. Liigassakin hänelle kertyi 28 ottelua, joissa hän merkkautti yhden syöttöpisteen.

− Lukko on minulle hyvä paikka kehittyä Liiga-pelaajaksi, lisäksi hyvä yhteistyö Mestiksen KeuPa HT:n kanssa tarjoaa mahdollisuuden jatkaa kehityskulkua. Näen, että olen aika monipuolinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa. Omaksi vahvuudekseni näkisin kiekollisen pelin, totesi Niemelä.

» Lähetä palautetta toimitukselle