Jokipoikien hyökkäykseen muutoksia - Pitkänen lähtee, Pellinen jatkaa

MESTIS / Uutinen
Pitkänen suuntaa ulkomaille.
Kuva © Timo Savela
Jokipoikien hyökkäys kokee kovan menetyksen, sillä joukkueen viime kauden kapteeni Samu Pitkänen jättää joukkueen. Vastapainoksi joensuulaisryhmä kertoi tehneensä jatkosopimuksen Ossi Pellisen kanssa.

Samu Pitkänen siirtyy pelaamaan ulkomaille ja hyökkääjän tulevan kauden seura kerrotaan myöhemmin. 28-vuotias hyökkääjä oli viime kaudella joensuulaisryhmän tehokkain pelaaja iskemällä 50 ottelussa tehot 9+39. Pudotuspeleissä Pitkänen kokosi 14 ottelussa yhtä monta tehopistettä.

− Ulkomaille pelaamaan siirtyminen on ollut pitkäaikainen unelma. Nyt siihen tuli niin hyvä mahdollisuus, ettei sitä voi jättää käyttämättä. Tulevaisuudessa Jokipoikiin palaaminen on toki mahdollista, Pitkänen totesi.

− Samulle ei tässä tilanteessa lähdetä hätäilemällä etsimään korvaajaa. Haluan nähdä minkälaisiin suorituksiin, jo pitkään Mestistä pelanneet omat kasvatit Oula Uski ja Ville Halonen pystyvät. Molemmilla on edelleen erittäin paljon kehityspotentiaalia, linjasi Jokipoikien puheenjohtaja Jarkko Immonen.

Vuoden mittaisen jatkosopimuksen Jokipoikien kanssa tehnyt Ossi Pellinen tehtaili viime kaudella 37 ottelussa tehot 10+16. Pudotuspeleissä kokenut, 33-vuotias hyökkääjä viimeisteli 11 ottelussa pisteet 1+8.

− Viime kaudesta jäi itsellä vähän hampaankoloon, ja jatkosopimuksen allekirjoitin erittäin hyvillä mielin. Poltetta on paljon, ja tällä kaudella koko joukkue pääsee jatkamaan hyvistä lähtökohdista. Treeneissä on ollut tekemisen meininki, huomaa kyllä, että kesän jälkeen porukka on intoa täynnä, Pellinen kertoi.

Joensuulaisjoukkue saa vahvistusta myös puolustuspäähänsä, kun HPK:sta lainalla ensi kauden Joensuussa pelaava Joel Olkkonen liittyy ensi viikolla joukkueen harjoitusvahvuuteen. Joukkueeseen kartoitetaan myös kokoajan lisää vahvistuksia.

− Ensi viikolla pyritään saamaan muutama sopimus tiedotettua ja katseita pidetään koko ajan auki myös vapaana olevien pelaajien osalta, Immonen paljasti.

» Lähetä palautetta toimitukselle