Jokinen jatkaa Miamissa

NHL / Uutinen
Entinen HIFK:n ja KalPan sentteri Olli Jokinen on allekirjoittanut jatkosopimuksen Florida Panthersin kanssa. Panthersin tapojen mukaan sopimuksen yksityiskohtia ei annettu julkisuuteen.

Olli Jokinen oli elämänsä vireessä viime kaudella, kun Florida vaihtoi valmentajaa ja penkin taakse tuli avautumaan kivikasvoinen Mike Keenan. Keenan antoi Jokiselle mahdollisuuden ja tämä käytti sen.

Jokinen pääsi pelaamaan Keenanin tulon myötä kahden tulokkaan, Niklas Hagmanin ja Kristian Huseliuksen kanssa. Näiden herrojen keskellä pelatessaan syöttöpisteitä tuli ns. liukuhihnalta, ja Jokinen merkkautti kauden päätteeksi NHL-uransa korkeimmat pisteet, 9+20.

Myös Panthersin GM Rick Dudley on tyytyväinen Jokisen kehitykseen.

– Olli on tietenkin pelaaja, joka kehittyi viime kaudella suurin harppauksin. On hyvä, että saimme hänelle sopimuksen. Odotamme hänen kehityksensä jatkuvan samaan tapaan ja toivomme Ollin pelaavan kuten hän pelasi loppukaudesta, Dudley kommentoi.

Samalla vaivalla Florida julkisti myös Jim Campbellin sopimuksen. Campbell pelasi kuluneen kauden Chicago Blackhawksin organisaatiossa, mutta pääasiassa hänen aikansa kului lähinnä farmijoukkue Norfolkissa.

» Lähetä palautetta toimitukselle