ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Joki-Erkkilä ja Peltola jatkavat LeKissä

MESTIS / Uutinen
LeKin tulevan kauden 2010–2011 pelaajarunko sai lisäystä, kun hyökkääjä Juho Joki-Erkkilä ja puolustaja Ville-Joonas Peltola jatkavat joukkueen riveissä yksivuotisilla sopimuksilla.

Väkkärämäinen Juho Joki-Erkkilä aloittaa uuden sopimuksensa myötä neljännen kautensa Kisan riveissä. Päättyneellä kaudella yhteensä 50 runkosarja- ja playoffottelussa 20 (8+12) tehopistettä iskenyt kalajokelaislähtöinen hyökkääjä on edustanut LeKiä koko sen Mestis-historian ajan.

– Jatkosopimus oli seuran puolelta helppo tehdä jo pelkästään tilastoja katsomalla. 20 pistettä ja teholukema +15 kertovat riittävästi. Mestiksen kapteeniäänestyksessä sarjan aliarvostetuimmaksi pelaajaksi äänestetty Joki-Erkkilä nauttii ainakin meillä vankkaa arvostusta, Kisan manageri Tuukka Suoniemi iloitsee.

Toinen jatkaja on vahvan sisääntulon Mestikseen tehnyt puolustaja Ville-Joonas Peltola, joka iski kevätkaudella LeKissä pelaamissaan 15 runkosarja- ja playoffkamppailussa yhteensä kolme (1+2) pistettä. Raamikas ja hyväliikkeinen Peltola teki vaikutuksen varsinkin pudotuspeliotteillaan.

– Peltola on tärkeä jatkaja hienon loppukauden ansiosta. Uskon hänen olevan yksi seuraavista LeKistä liigaan lähtijöistä, Suoniemi kertoo.

Nyt julkaistujen pelaajasopimusten myötä LeKillä on kasassa yhteensä kahdeksan nimeä ensi kauden 2010–2011 Mestis-miehistöönsä.

» Lähetä palautetta toimitukselle