Jokerit teki kuusi jatkosopimusta

LIIGA / Uutinen
Helsingin Jokerit julkisti perjantaina kuusi sopimusta edelliskauden pelureidensa kanssa. Lisäksi samalla lyötiin lukkoon myös ensi kauden valmennustiimi. Lisää sopimusuutisia Jokereiden osalta on luvassa maanantaina.

Jatkosopimukset Jokerit solmi maalivahti Pasi Häkkisen, puolustaja Markus Kankaanperän sekä hyökkääjien Timo Vertalan, Petri Pakaslahden, Arto Koiviston ja Tommi Oksan kanssa.

Häkkinen nousi viime kaudella Jokereiden ykkösvahdiksi ja esiintyi liigapeleissä erittäin vakuuttavasti. Hänen sopimuksensa on kaksivuotinen. Kokeneet hyökkääjät Pakaslahti ja Vertala jatkavat myös joukkueessa. Heistä Vertalan sopimus on kaksivuotinen ja Pakaslahden samoin kaksivuotinen, mutta jälkimmäinen kausista on optio.

Hurjasti tasoansa nostanut puolustaja Kankaanperä jatkaa Jokereissa ainakin ensi kauden ajan, samoin nuoret omista junioreista nostetut hyökkääjät Koivisto ja Oksa.

- Näistä sopimuksista alkoi mestarijoukkueen rakentaminen ja viikonlopun neuvottelun jälkeen pitäisi olla kasassa tukku vahvistuksia, jotka julkistetaan maanantaina, Jokereiden Harry Harkimo kertoi.

Valmennusosastolla kakkosvalmentaja Waltteri Immonen jatkaa Hannu Jortikan aisaparina yksivuotisella sopimuksella. Samoin jatkosopimukseen nimensä kirjoitti maalivahtivalmentaja Hannu Nykvist.

» Lähetä palautetta toimitukselle