Jokerit taipui Moskovan jättiläisen vieraana

KHL / Uutinen
Jokerit nappasi pisteen keskiviikkona.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Helsingin Jokerit koki niukan tappion Moskovassa. Joukkueen ainoasta maalista vastasi kapteeni Peter Regin.

KHL:n läntisen konferenssin toisena oleva TsSKA Moskova onnistui kaatamaan kotijäällään Helsingin Jokerit jatkoajan jälkeen lukemin 2-1.

Odotuksissa oli huippuottelu, ja se myös Moskovassa nähtiin. Molemmat läntisen konferenssin kärkijoukkueet pelasivat äärimmäisen kovaa ja puolustivat tiukasti. 

Jokerit oli ottelussa hallitsevampi osapuoli ja se sai Pekka Jormakan myhäilemään.

– Jos pystymme pelaamaan TsSKA:ta vastaan vieraissa näin hyvin, niin pystymme kyllä pelamaan ihan ketä tahansa vastaan hyvin. Olisimmeko ansainneet ehkä voitonkin tänään, en tiedä, mutta pistekin täältä on jo ihan kova suoritus, Jormakka mietti.

Ottelun ensimmäinen maali näki päivänvalon ensimmäisen erän kahdeksannella peliminuutilla, kun Maksim Shalunov laukoi kiekon tarkasti takakulmaan ohi voimattoman Karri Rämön.

Toisessa erässä vierasjoukkue otti pelin hallintaansa ja loi tukuttain loistavia maalintekopaikkoja. Paras paikka siunaantui puolustaja Jesper B. Jensenille, jonka laukaus vahvan nousun jälkeen kilisi ylärimasta ulos.

- Maalin tekeminen on meille vaikeaa, mutta hyvin luotiin kyllä paikkoja, oli ihan huippupaikkojakin. Jos pystytään samalla tavalla jatkamaan, niin varmasti uppoaa ennemmin tai myöhemmin, se on vain ajan kysymys, jokerihyökkääjä Jormakka kuvaili ottelun kulkua seuran tiedotteessa.

Kolmannessa erässä Jokerit sai ansaitui tasoituksen, kun Peter Regin täräytti kiekon vahvasti pelanneen TsSKA-maalivahti Ilya Sorokinin kainalosta verkkoon.

Ottelun ratkaisu saatiin lopulta jatkoajan puolessa välissä, kun NHL:stä tuttu venäläishyökkääjä Valeri Nitšuškin täräytti kiekon yläkulmaan ylivoimahyökkäyksen päätteeksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle