Jokerit solmi tärkeän jatkosopimuksen: Moses pysyy Helsingissä

LIIGA / Uutinen
Steve Moses.
Kuva © Tomi Hänninen
Helsingin Jokerit on allekirjoittanut kahden vuoden jatkosopimuksen hyökkääjä Steve Mosesin kanssa.

23-vuotias hyökkääjä Steve Moses ja helsinkiläisseura Jokerit ovat solmineet kahta seuraavaa kautta koskevan jatkosopimuksen. Tällä kaudella Moses on kiekkoillut Jokereissa 29 pelissä pistein 14+12=26.   

Moses on kuluneella kaudella ollut tärkeä pelaaja SM-liigan sarjataulukon ykkösjoukkueelle Jokereille. 

- Moses pelaa erittäin hyvää ensimmäistä ammattilaisvuottaan yliopistojääkiekon jälkeen. Hän on nuori kaveri, jolla on kova kehityspotentiaali, mutta on tehnyt jo tänä vuonna tulosta, toimitusjohtaja Jarmo Kekäläinen kuvaili.

-Tämä on meille tärkeä jatkosopimus. Kasvupotentiaalia kaverissa on vielä paljon ja hän pystyy tekemään itsestään vieläkin nopeamman ja vahvemman. Sillä tavalla hän saa parhaan potentiaalinsa esiin.
 
Neljä edellistä kautta Moses pelasi New Hampshiren yliopiston joukkueessa. Toissa kesänä Moses puolestaan vieraili harjoittelemassa Jokereiden kanssa viikon verran, mutta mies palasi päättämään opintonsa Yhdysvaltoihin. 
 
Viime keväänä Moses solmi Jokereiden kanssa vuoden sopimuksen. Nyt tiistaina hän puolestaan allekirjoitti helsinkiläisten kanssa jatkosopimuksen, joka ulottuu kevääseen 2015 asti. 

» Lähetä palautetta toimitukselle