Jokerit seuloo markkinoita

LIIGA / Uutinen

- Prosessi on päällä, totesi Jokereiden Hannu Jortikka tiistai-illan SaiPa-ottelun jälkeen.

Lausunto viittasi tietenkin uteluihin mahdollisista lisävahvistuksista Jokereiden joukkueeseen. Sean Bergenheimin ura on urkenemassa rapakon takana ja nyt voi pitää jo varmana, että Bergenheim jää New Yorkiin koko kaudeksi kehittymään ja yrittämään paikkaa Islandersissa.

Jokereilla on paineita vahvistaa joukkuettaan uusilla, valmiilla pelaajilla. Kausi on pitkä ja raskas, eikä joukkue voi mitenkään välttyä loukkaantumisilta. Syksyssä eletään tällä hetkellä sitä vaihetta, kun siirtomarkkinat käyvät kaikkein kuumimpana. NHL alkaa huomenna ja Pohjois-Amerikka on täynnä pelaajia, jotka eivät saaneet paikkaa Showssa.

Narripakan toimistolla faksi laulaakin Jortikan mukaan ahkerasti agenttien lähetellessä tarjouksiaan. Päävalmentajan mukaan Jokerit aikoo kuitenkin kartoittaa mahdolliset vahvistuksensa huolella.

- Ei tempaista ensimmäistä pelaajaa jostain.

Jortikan mukaan mietinnössä on edelleen, minkälaista pelaajaa tai ehkä jopa useampaakin peluria Jokerit tarvitsee. Mahdollisten tulijoiden rooli tai edes pelipaikka ei ole vielä selvillä. Uuden pelaajan tyyliä ja jopa kätisyyttä on harkittava tarkkaan.

Näppituntumalta arvioituna todennäköisimmät vahvistuksen kohteet tällä haavaa jokerijoukkueessa ovat hyökkäyspään siniviivapeli ja kakkosketjun laiturin paikka. Kolmas korkean tason sentterikään ei vältämättä olisi pahitteeksi. Maalivahtitilanne on kuitenkin luultavasti rauhoittunut kylliksi Pasi Häkkisen hyvien peliesitysten myötä.

» Lähetä palautetta toimitukselle